Lyncwise.nl | Vervuld | Rabobank | Sap Consultants
796
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-796,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Interim SAP Consultant

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Interim-vacature-SAP-Consultant-Rabobank-opdrachtgever-Lyncwise-Executive-Search-Interim-lynciwse.nl

Interim SAP Consultant (Vervuld)

Organisatie
HR Services is het Shared Service Center van de Rabobank Groep dat binnen de HR keten verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van HR – processen voor managers en medewerkers van de Rabobank. HR Services verzorgt en ondersteunt de HR – administratie in de breedste zin van het woord: salarisadministratie, personeelsinformatie, ondersteuning van leidinggevenden en medewerkers middels een breed scala aan ESS/MSS – scenario’s en het vervullen van de HR-vraagbaakfunctie.

De afdeling ‘Ontwikkeling’ staat opgesteld voor doorvoeren van en begeleiden van noodzakelijke aanpassingen in bestaande dienstverlening a.g.v. bijvoorbeeld wijzigingen in wet- en/of regelgeving.
Daarnaast is de afdeling ‘Ontwikkeling’ ook verantwoordelijk voor het inbedden van nieuwe systemen/interfaces binnen de HR – keten. Dit betreft zowel het geruisloos live brengen van nieuwe toepassingen alsmede het succesvol inbedden van het beheer van deze toepassingen.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: