Intersnack | Portfolio | Lyncwise Executive Search
1575
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1575,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Intersnack

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Intersnack Continuous Improvement Manager vacature lyncwise executive search

 

 

Intersnack, opdrachtgever van Lyncwise

 

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Nederland heeft dit alles in haar ruime assortiment. Ze produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, Pombär en Jack Klijn, maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren zij halffabrikaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Ze maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn ze te vinden in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn hun sterke punten. Dankzij internationale ervaring, hun knowhow en enthousiaste professionals bieden ze hun klanten optimale kwaliteit.

Binnen Intersnack staat veiligheid, kwaliteit, productiviteit en technische beschikbaarheid van de productielijnen centraal en wordt er gewerkt volgens een vaste structuur (Integrated Work System, IWS). IWS is het continu verbeterprogramma binnen Intersnack Nederland en is vergelijkbaar met programma’s als WCOM en WCM.

 

Opdrachten vervuld bij Intersnack door Lyncwise Executive Search & Interim

  • Continuous Improvement Manager
Share this: