Junior Business Controller | Van Wilsum Vastgoedbeheer | Vervuld | Lyncwise
2023
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2023,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Vastgoed Junior Business Controller

Van Wilsum Vastgoedbeheer B.V. opdrachtgever van lyncwise executive search en interim

 

Vastgoed Junior Business Controller (Vervuld)

Van Wilsum Vastgoedbeheer B.V.

Organisatie

Van Wilsum Vastgoedbeheer is een familiebedrijf ( maximaal 10fte, op kantoor maximaal 5) dat al veertig jaar actief is als ontwikkelaar, eigenaar én beheerder van vastgoed. In deze veertig jaar is een unieke vastgoedportefeuille opgebouwd. Het merendeel is in het verleden in eigen beheer ontwikkeld en nog steeds eigendom.

Aangezien het de filosofie is om uitsluitend vastgoed voor de lange termijn in bezit te hebben, is het goed beheren, onderhouden en een goede relatie met huurders van cruciaal belang. Van Wilsum Vastgoedbeheer is daarmee een betrouwbare, proactieve en meedenkende vastgoedbeheerder.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: