Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | Essity
2236
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2236,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Key Account Manager Home Care

Essity

 

Key Account Manager Home Care (Vervuld)

 

Organisatie

Essity is een toonaangevend internationaal hygiëne- en gezondheidsbedrijf. De groep ontwikkelt, produceert en verkoopt personal care, consumer tissue en professionele hygiëne producten en – medische oplossingen. De producten worden in ongeveer 150 landen verkocht onder vele sterke merken, waaronder de wereldwijde merken TENA en Tork en andere merken zoals Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, en Tempo.

 

De business unit Health and Medical Solution (HMS) ontwikkelt, produceert en verkoopt medische oplossingen en producten op het gebied van wondverzorging, compressietherapie, orthopedie en incontinentie zorg. Het bedrijf onderscheidt zich door de kwaliteit van haar producten, category management, therapie aanpak, scholing en informatiematerialen.

 

Binnen de business unit HMS zijn de bekende merken: TENA, Leukoplast, Cutimed, JOBST, Delta en Actimove. De verkooporganisatie richt zich op vrijwel alle professionele medische doelgroepen. De gebruikers van onze producten zijn zeer gevarieerd. Naast de consument vrijwel alle medische professionals, zoals bijvoorbeeld artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, en gipsverbandmeesters. De distributie vindt grotendeels plaats via ziekenhuizen, verpleeghuizen, apotheken, medisch speciaalzaken, bandagisten en de professionele groothandel.

 

Sales organisatie in Nederland

De sales organisatie binnen Essity HMS bestaat uit drie verkoopteams: Long Term Care, Hospital en Home Care team. Het Home Care team richt zich op de commerciële Home Care Accounts, zoals farmaceutische groothandels en Medisch Speciaalzaken en is verantwoordelijk voor de complete productportfolio van de divisie HMS van Essity, met de BSN medical producten (wondverzorging, compressie, orthopedie) en het TENA  assortiment (incontinentie zorg en verzorgend wassen).

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Susan Abbink

Executive search specialist in Telecom, Consumer Products & Logistics

 

De ontwikkeling en groei van onze klanten – dát is de focus in het werk van Susan. Als medeoprichter van Lyncwise bewijst zij als geen ander dat effectieve executive search staat of valt met een doelgerichte en vooral persoonlijke benadering. Zo komen de beste verbindingen tussen mensen en organisaties tot stand. Dankzij haar enorme netwerk, gedegen kennis van het (digital)marketing- en salesvakgebied en warme persoonlijkheid weet Sue altijd een goed resultaat te behalen. Ze is gestructureerd en gefocust, betrouwbaar en loyaal. Een prettige sparring partner, die behalve doortastend ook integer te werk gaat. Beter kunt u het eigenlijk niet treffen.

 

Susan Abbink-Rempt
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 477 600 37
susan.abbink@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Susan

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: