Lyncwise.nl | Portfolio | Maars Living Walls
524
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-524,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Maars Living Walls

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Maars-living-walls-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl

 

 

Maars Living Walls, opdrachtgever van Lyncwise

 

Maars Living Walls is wereldwijd marktleider (45 landen, 70% export) op het gebied van systeemwanden. Zij combineert jarenlange ervaring met bijzondere innovatiekracht, waardoor esthetiek en performance moeiteloos samensmelten. En biedt zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, luchthavens, fabrieken, bioscopen, winkels en hotels. Ook in de publieke sector is opdrachtgever al geruime tijd actief en marktleider met toepassingen voor onder andere ziekenhuizen, openbare instellingen, universiteiten en scholen.

 

Innovatie, design, engineering, manufacturing, marketing en verkoop in eigen huis; alles onder één dak. De onderneming kent een veelzijdigheid aan ‘business’ relaties: opdrachtgevers, architecten, aannemers, projectenbureaus, facility managers en bouwdirecties.

 

Posities vervuld bij Maars Living Walls door Lyncwise Executive Search & Interim

  • R&D Manager
  • Manufacturing Manager Lid MT
  • Sales & Marketing Manager Lid MT
  • Area Sales Manager

 

 

 

Share this: