Lyncwise Executive Search | Open Posities | Manager Bedrijfsvoering
3286
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3286,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Manager Bedrijfsvoering

NBD Biblion

 

Manager Bedrijfsvoering

 

Organisatie

NBD Biblion is dé integrale servicepartner voor de openbare bibliotheekbranche op het gebied van fysieke media, digitale informatieservices en logistieke diensten. Samen met ruim 150 medewerkers leveren ze een compleet pakket producten en diensten die bijdragen aan het succes van de openbare bibliotheken en (school)mediatheken. De openbare bibliotheek is een laagdrempelige plek in de samenleving, die mensen helpt om gemakkelijker informatie te vinden en te begrijpen. NBD Biblion is opgericht om lokale bibliotheken te ontzorgen. Nu de uitdagingen van bibliotheken zijn veranderd, hebben zij ook op andere gebieden ondersteuning nodig.

 

Daarom verandert NBD Biblion mee. Dit doen ze door het uitleenklaar maken van miljoenen boeken per jaar en het leveren van duizenden recensies, ook het selecteren, metadateren en catalogiseren van zo’n 15.000 titels. De organisatie is een nieuwe weg ingeslagen waarbij we op meerdere gebieden innoveren en vernieuwen. En daar hebben ze pioniers bij nodig! Pioniers die ondernemend zijn, zich verantwoordelijk voelen en die de drive hebben een essentiële bijdrage te leveren om samen op weg te gaan naar een proactieve organisatie. Hierbij zijn heldere en korte communicatielijnen van groot belang. Ze willen zeer tevreden klanten en dat bereiken ze door nóg meer samen te werken met hun klanten en partners.

 

Positie

Als Manager Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de optimale organisatie en bedrijfsvoering van ICT, HR en Algemene  Zaken. Je bent tevens verantwoordelijk voor beleid, inkoop, leveranciersrelaties en contracten. Grote organisatiebrede projecten worden door jou opgepakt, waarbij het werken vanuit strategie, budget en it architectuur centraal staan. Er liggen een paar zware projecten te wachten waar je echt je tanden in kunt zetten. Je zorgt samen met de 3 andere MT leden voor samenhang, visie, innovatie en synergie binnen de organisatie en je bent verantwoordelijk voor het nemen van besluiten op zowel strategisch als tactisch niveau. Je geeft leiding aan de medewerkers ICT (7), AZ(2) en HR (2). Je bent als Manager Bedrijfsvoering gezamenlijk met je teams eindverantwoordelijk voor de bedrijfsondersteunende processen.

 

Je rapporteert in deze rol aan de Algemeen Directeur en bent lid van het Management Team.

 

Persoonlijk profiel

Jij bent een gedreven benaderbare manager op WO niveau met minimaal 5 jaar ervaring met het coördineren van de bedrijfsvoering bij een middelgrote organisatie. Je bent klantgedreven, innovatief, flexibel en je werkt graag samen. Je bent ervaren in het afwegen van belangen, het stellen van prioriteiten in een dynamische omgeving en je bent in staat beïnvloedings- en communicatietechnieken hierop aan te passen. Je hebt ervaring met en kennis van:

 

  • Projectmanagement en procesoptimalisatie
  • Verandermanagement en het borgen van wijzigingen
  • Het beheren en rapporteren over budget en control van de eigen afdelingen
  • Samenstellen van de strategische plannen voor IT en HR op MT niveau
  • Leidinggeven aan en het coachen en enthousiasmeren van medewerkers op een stafafdeling
  • Ervaring met ICT en HR is een grote pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

NBD Biblion biedt je een open en moderne werkomgeving met enthousiaste collega’s. De cultuur is laagdrempelig met aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris obv 36 uren bieden zij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals oa: bedrijfsfitness, gratis bibliotheeklidmaatschap en betaald ouderschapsverlof. De wens is een manager voor 36 of 32 uren te contracteren.

 

Locatie

Zoetermeer

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: