Lyncwise | Vervuld | Manager Finance & Control - Rodruza
1236
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1236,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Manager Finance & Control

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Rodruza business development manager vacature lyncwise executive search

Manager Finance & Control (Vervuld)

Organisatie

Onder de Nederlandse baksteenfabrikanten neemt het familiebedrijf Rodruza, met haar hoofdkantoor in Nijmegen en twee steenfabrieken in het Gelderse Rossum en Gendt, een speciale positie in. Als één van de grote producenten van keramische gevel- en straatstenen is de organisatie in staat om de nationale en internationale consument te laten kiezen uit een breed assortiment. Maar Rodruza is ook compact genoeg om daaraan een ferme dosis persoonlijke service en flexibiliteit van handelen toe te voegen.

 

Het management van Rodruza heeft een heldere visie en strategie ontwikkeld op basis van slagvaardig ondernemerschap, een duidelijke identiteit, een onderscheidende en innovatieve positionering en een helder ontwikkelpad voor de komende jaren. Dit alles is gericht op het vergroten van de toegevoegde waarde voor klanten in alle geledingen van de markt.

 

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

 

Joost is mede oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Share this: