Manager Learning Solutions & Consulting

 

Manager Learning Solutions & Consulting

 

Organisatie

Noordhoff Health is 9 jaar geleden ontstaan met e-learningmodules voor verpleegkundigen binnen ziekenhuizen. Door het grote succes is dit concept ook uitgerold naar verpleeg- en verzorgingstehuizen, thuiszorg en de gehandicaptenzorg. Met het volwassen worden van de e-learning markt ontstond de vraag naar uitgebreidere oplossingen. Dit heeft geleid tot de overname van PAT Learning Solutions in 2014. Sindsdien is Noordhoff Health in staat om de markt complete en integrale leeroplossingen te bieden van MBO & HBO naar de beginnende en vervolgens gevorderde zorgprofessional.

 

Noordhoff Health is gevestigd in Utrecht, waar ze met ruim 80 mensen elke dag met hart en ziel aan de beste oplossingen voor de zorgprofessional werken.

 

Positie

In deze strategische rol word je eindverantwoordelijk voor de groeistrategie en ontwikkeling van het Health portfolio. Je geeft leiding aan een team van uitgevers, propositiemanagers en consultants (10 fte). Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitrol van (nieuwe) producten waarbij de focus steeds meer komt te liggen op groei in de vorm van business development in combinatie met contentmanagement strategieën. Je zult in deze rol ook veel partnerships aangaan alsmede co-creaties verrichten met derde partijen. Last but not least zal er veel aandacht uitgaan naar het ontwikkelen van nieuwe marktproposities die wellicht naast het thema health ook in de markt gezet kunnen gaan worden.

 

Je neemt deel in het MT van Noordhoff Health en rapporteert aan de General Manager Health. Tevens werk je veel samen met de directeur Learning Solutions in Groningen omdat je indirect (via een matrixstructuur) ook zijn contentmanagers en product owners aanstuurt (die werkzaam zijn in Utrecht).

 

Persoonlijk profiel

Noordhoff zoekt een visionair die een punt op de horizon kan zetten en in een sterk veranderende omgeving een winnende strategie kan neerzetten. Een peoplemanager die alle ontwikkelingen en trends binnen e-learning kan toepassen en overdragen. Iemand die gemakkelijk schakelt tussen uitgevers, ontwikkelaars en sales en met flair business cases kan vertolken. Daarnaast ook een goede visie heeft als het gaat om business development (aanboren van nieuwe markten / doelsgroepen).  Ben jij degene waar hun professionals graag voor willen werken en voldoe je aan onderstaande eisen? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

 

  • WO werk- en denkniveau.
  • Analytisch sterk (business cases kunnen maken en presenteren).
  • Succesvol in leidinggeven; een echte peoplemanager.
  • Uitgebreide werkervaring in een uitgeversrol.
  • Ervaring met het aanboren van nieuwe markten.
  • Je deelt hun passie voor onderwijs/ zorg.

 


Arbeidsvoorwaarden

Noordhoff biedt een inspirerende en betekenisvolle werkomgeving waarin jij iets kunt betekenen voor het onderwijs in de zorg. Omdat het een relatief nieuwe unit is, is er veel ruimte voor autonomie, nieuwe ideeën en initiatieven. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekend basissalaris o.b.v. 40 uur p/w.

 


Locatie

Utrecht (Papendorp).

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

 

Share this: