Manager Operations

 

 

Organisatie

 

Findwhere is uw partner in bedrijfsveiligheid met de complete en innovatieve EMS- en BeSafe-platforms.

 

Minimaliseer risico’s, treed adequaat op bij calamiteiten, beheer certificaten en evalueer gebeurtenissen met de innovatieve applicatie en widget. Met EMS voor bedrijfsveiligheid en BeSafe voor individuele personenbeveiliging draagt Findwhere bij aan een veilige werkvloer die voldoet aan geldende regel- en wetgeving. Het gebruiksvriendelijke platform is geschikt voor kleine en grote organisaties, onafhankelijk van de branche.

 

Findwhere automatiseert veiligheidsprocessen. De kracht van informatie- en communicatietechnologieën optimaal benutten om de bedrijfsveiligheid te vergroten? Dat lukt maar weinig bedrijven. Met de software van Findwhere automatiseren bedrijven hun veiligheidsprocessen. Zo houden ze hun personeel veilig en business draaiende.

 

Over Findwhere

Findwhere is een gedreven, ambitieuze onderneming en levert schaalbare SaaS platformen t.b.v. de bedrijfsveiligheid. Onze diensten staan garant voor een meer veilige werkplek en het bewaken van de operationaliteit voor bedrijven. Findwhere streeft naar perfectie en met onze kwalitatief en functioneel onderscheidende diensten groeit Findwhere stevig door. Om deze groei verder te faciliteren is Findwhere op zoek naar een hands-on Operationeel Manager om de groei naar de nummer één positie in onze markt te realiseren.

 

Positie 

Ga je aan de slag voor Findwhere, dan krijg je méér dan alleen een baan. Je leert hun mooie en krachtige product kennen en staat in de startblokken om groot op te schalen. Dit alles in een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap in een vast dienstverband. Met ervaren collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen.

 

Als Operationeel Manger ben je hongerig naar succes. Je dagelijks bezigheden zijn o.a. de verdere uitwerking van de strategie d.m.v. de Marketing, Sales, Customer Support en After Sales die tot je core verantwoordelijkheden zullen behoren en daarbij de opbouw en aansturing en rapportage van bijbehorende teams. Je neemt verantwoording voor de sales en realiseert groei gebruikmakende van de bovenstaande elementen.

 

 Persoonlijk profiel

  • Minimaal hbo, liefst wo-opleiding
  • Minimaal 5 jaar sales ervaring
  • Gedreven om zijn/haar kennis over sales te delen
  • Commercieel ingesteld
  • Ervaring in vergelijkbare rol
  • Anticiperen en Conceptueel denken
  • Natuurlijk Leiderschap en ondernemerschap
  • Motiveren, plannen en organiseren
  • Zelfstandige en afwisselende functie (40 uur)

 

Procedure

Lyncwise Executieve Search & Interim te Hilversum heeft de exclusieve opdracht verworven voor de invulling van deze vacante positie. Na een interview met Wendy Witteveen van Lyncwise wordt besloten welke kandidaten voor te dragen. FindWhere besluit welke kandidaten worden meegenomen in de verdere procedure. Een assessment en referentie check kunnen deel uit maken van de procedure.

 

Locatie

Je komt te werken bij Findwhere, in het Bijlmer-Arena kantorenpark vlak naast het NS-station, in de Dreeftoren op de 16e verdieping met een prachtig uitzicht over Amsterdam.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: