Operations Manager, Lid MT | Vervuld | Bentstaal
1957
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1957,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Manager Operations, lid MT

Bentstaal

Manager Operations, lid MT (Vervuld)

Bedrijfsprofiel

Bentstaal uit IJsselstein is een allround staalconstructie bedrijf dat sinds 1959 actief is in de utiliteits- en hallenbouw. Bentstaal betekent ‘Flexibiliteit in Staal’, waar wij onder verstaan dat de wensen van de klant vertaald worden in economische oplossingen met korte realisatie tijden.

 

Na verkrijging van de opdracht worden door de tekenkamer in eigen beheer staalconstructies uitgewerkt m.b.v. 3D stations. Zo ook voor de dak- en gevel beplating. Hierdoor ontstaat een volledige en kwalitatief goede aansluiting tussen het skelet en de jas van een gebouw.

 

De productieruimte bedraagt circa 6000 m2, waaronder een eigen interne spuiterij. De montage gebeurt met eigen montage ploegen en/of geselecteerde partners.

 

Het Bentstaal team bestaat uit circa 50 vakmensen en garandeert een hoogwaardig eindproduct.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

 

Joost is mede oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Share this: