Lyncwise Executive Search | Vervuld | Manager Operations
3281
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3281,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Manager Operations

NBD Biblion

 

Manager Operations (Vervuld)

 

Organisatie

NDB Biblion zijn dé integrale servicepartner voor de openbare bibliotheekbranche op het gebied van fysieke media, digitale informatieservices en logistieke diensten. Samen met ruim 150 medewerkers leveren zij een compleet pakket producten en diensten die bijdragen aan het succes van de openbare bibliotheken en (school)mediatheken. De openbare bibliotheek is een laagdrempelige plek in de samenleving, die mensen helpt om gemakkelijker informatie te vinden en te begrijpen. NBD Biblion is opgericht om lokale bibliotheken te ontzorgen. Nu de uitdagingen van bibliotheken zijn veranderd, hebben zij ook op andere gebieden ondersteuning nodig.

 

Daarom verandert NBD Biblion mee. Dit doen zij door het uitleenklaar maken van miljoenen boeken per jaar en het leveren van duizenden recensies, ook het selecteren, metadateren en catalogiseren van zo’n 15.000 titels. hun organisatie is een nieuwe weg ingeslagen waarbij zij op meerdere gebieden innoveren en vernieuwen. En daar hebben zij pioniers bij nodig! Pioniers die ondernemend zijn, zich verantwoordelijk voelen en die de drive hebben een essentiële bijdrage te leveren aan het samen op weg gaan naar een proactieve organisatie. Hierbij zijn heldere en korte communicatielijnen van groot belang. Zij willen zeer tevreden klanten en dat bereiken zij door nóg meer samen te werken met hun klanten en hun partners.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

 

Een senior consultant en business partner met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Operations, Supply Chain, Operational excellence (Lean Six Sigma). Door haar netwerk en brede ervaring, onder andere als managing consultant bij Fairlaine, weet Dorien bovendien snel het gevraagde profiel helder te krijgen en de juiste verbindingen tot stand te brengen. Gedreven, authentiek, betrouwbaar, gedisciplineerd en eerlijk: allemaal woorden die op haar van toepassing zijn. En die wellicht verklaren waarom ze zo’n grote gunfactor heeft.

 

Dorien Weber
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Dorien

Share this: