Lyncwise Executive Search | Open Posities | Manager Operations
3281
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3281,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Manager Operations

NBD Biblion

 

Manager Operations

 

Organisatie

NDB Biblion zijn dé integrale servicepartner voor de openbare bibliotheekbranche op het gebied van fysieke media, digitale informatieservices en logistieke diensten. Samen met ruim 150 medewerkers leveren zij een compleet pakket producten en diensten die bijdragen aan het succes van de openbare bibliotheken en (school)mediatheken. De openbare bibliotheek is een laagdrempelige plek in de samenleving, die mensen helpt om gemakkelijker informatie te vinden en te begrijpen. NBD Biblion is opgericht om lokale bibliotheken te ontzorgen. Nu de uitdagingen van bibliotheken zijn veranderd, hebben zij ook op andere gebieden ondersteuning nodig.

 

Daarom verandert NBD Biblion mee. Dit doen zij door het uitleenklaar maken van miljoenen boeken per jaar en het leveren van duizenden recensies, ook het selecteren, metadateren en catalogiseren van zo’n 15.000 titels. hun organisatie is een nieuwe weg ingeslagen waarbij zij op meerdere gebieden innoveren en vernieuwen. En daar hebben zij pioniers bij nodig! Pioniers die ondernemend zijn, zich verantwoordelijk voelen en die de drive hebben een essentiële bijdrage te leveren aan het samen op weg gaan naar een proactieve organisatie. Hierbij zijn heldere en korte communicatielijnen van groot belang. Zij willen zeer tevreden klanten en dat bereiken zij door nóg meer samen te werken met hun klanten en hun partners.

 

Positie

De afdeling Collectie (75 fte) richt zich op de commerciële exploitatie van boeken door het uitleenklaar maken van boeken en andere media voor de bibliotheek, het uitvoeren van print- en bindwerk voor derden en ontwerpen, produceren en vermarkten van speciaal-machines. Het gaat daarbij om het volledige proces, van begin tot eind. Dit omvat de selectie van titels en het inkopen, het ontvangen, het inwerken, het produceren en distribueren van de verschillende fysieke producten.

 

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van de operationeel teamleiders (2 fte). Je stuurt op een foutloos productieproces, je analyseert productiecijfers en stuurt aan op continu verbeteren. Je zoekt actief de samenwerking op met de verschillende afdelingen die invloed hebben op het productieproces en stemt op constructieve wijze de verschillende planningen en doelstellingen op elkaar af. Jij vertaalt samen met de adjunct-directeur en de teamleiders de strategische doelstellingen naar concrete plannen voor bijvoorbeeld: teamvorming, implementatie van een plannings- en besturingssysteem en procesoptimalisatie.

 

Persoonlijk profiel

Jij hebt een gedreven benaderbare persoonlijkheid die gemakkelijk in de omgang is. Je bent klantgedreven, innovatief, flexibel en je werkt graag samen. Je bent ervaren in het afwegen van belangen en het stellen van prioriteiten in een dynamische omgeving en bent in staat beïnvloedings-en communicatietechnieken hierop aan te passen. Je hebt ervaring met en kennis van:

  • Operational Excellence en LEAN (niveau blackbelt)
  • Moderne leiderschapstechnieken
  • Leidinggeven in een productieomgeving
  • Maken van de vertaalslag tussen operationeel en strategisch en vice versa
  • Pragmatische instelling

 

Arbeidsvoorwaarden

NBD Biblion biedt je een open en moderne werkomgeving met enthousiaste collega’s. De cultuur is laagdrempelig met aandacht voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris obv 36 uren bieden zij een ruime selectie aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals oa: bedrijfsfitness, gratis bibliotheeklidmaatschap en betaald ouderschapsverlof.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

 

Een senior consultant en business partner met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Operations, Supply Chain, Operational excellence (Lean Six Sigma). Door haar netwerk en brede ervaring, onder andere als managing consultant bij Fairlaine, weet Dorien bovendien snel het gevraagde profiel helder te krijgen en de juiste verbindingen tot stand te brengen. Gedreven, authentiek, betrouwbaar, gedisciplineerd en eerlijk: allemaal woorden die op haar van toepassing zijn. En die wellicht verklaren waarom ze zo’n grote gunfactor heeft.

 

Dorien Weber
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Dorien

Share this: