Managing Director

 

 

Managing Director – Ondernemer

‘global marine parts distribution’

Groot-Rotterdam

 

 

Onze opdrachtgever is een Global Parts Distributor voor medium speed (marine) motoren. PE owned. Omgeving Rotterdam. Compacte specialistische onderneming. Strategie is om vanuit een succesvolle basis een stevige groeistrategie met hoog ambitieniveau in te zetten. Met behoud van de uitstekende ‘Oer Rotterdamse’ reputatie onder klanten en leveranciers.

 

Change: van een goed renderende, commercieel intuïtief geleide DGA-omgeving met een uitstekende marktreputatie, naar een professioneel gestuurde, goed gefundeerde groei onderneming. Doel: opschalen terwijl de show speelt. Dus bij binnenkomst werken aan strakkere processen en systemen, en betere financiële inzichtelijkheid. Nieuwe structuren. (Internationale) overname kansen pakken. Veel sparren met en ruggensteun van goed ingewerkt PE-team in partnership met DGA. Samen gaan voor het succes.

 

Gezocht wordt een ondernemend ingestelde echte leider. Pakt de rol direct op. Prachtpositie voor Managing Director/CEO met P&L track record en commerciële focus, zakelijk besef, menselijke waarden. Voortrekker, inspirerend, veel energie. Realiseert de full potential van de business met respect voor wat er reeds is opgebouwd. Komt uit technische distributie/technische groothandel, werkt in of keert terug naar de Marine wereld. Heeft bewezen wat nodig is om te groeien. WO-niveau/opleiding.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

Joost is mede-oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Erik Jan Doekes

Executive search specialist in Trade & Manufacturing, Consumer Goods, Retail & E-tail

 

Het leggen van verbindingen is een tweede natuur voor Erik Jan. Zijn drijfveer is om mensen te helpen om te doen waar ze goed in zijn. Zodat top-performers het verschil kunnen maken. Vooral de intrinsieke motivatie en drijfveren intrigeren hem. Opdrachtgevers leidt hij professioneel door de verschillende stadia van het wervings- en selectietraject. Hij is degelijk en grondig: altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat. Wat hem verder kenmerkt, is zijn drive in combinatie met diepgaande kennis van de functiegebieden commercie, supply chain en operations. Al met al een bijzonder prettige gesprekspartner!

 

Erik Jan Doekes
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 50 95 20 05
erikjan.doekes@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Erik Jan

Share this: