Marketing Communicatie Manager

Dyka

 

Marketing Communicatie Manager (Vervuld)

 

Organisatie

DYKA is een toonaangevende leverancier  van leidingsystemen in Noordwest Europa. Oplossingen worden vooral toegepast in de Woning- en Utiliteitsbouw en in de Grond-, Weg- en Waterbouw. Voor hun klanten staat DYKA voor: slimme oplossingen, complete service, vakkennis en steeds verduurzamen.

 

DYKA bestaat dit jaar 60 jaar en maakt sinds 1987 onderdeel van de Belgische Tessenderlo Group, een multinational met ruim 100 vestigingen in tientallen landen. DYKA is producent met meerdere fabrieken in vijf landen in welke een groot deel van het assortiment zelf wordt geproduceerd. DYKA is daarnaast ook distributeur richting hun eind klanten met een breed assortiment van maak- en handels producten die via een omnichannel aanpak worden vermarkt. Dit gebeurt met een eigen netwerk van circa 70 filialen in de UK, Benelux en Polen.

 

De oplossingen van DYKA worden onder meer toegepast voor:  regenwatergebruik, binnenriolering, ventilatie, hemelwaterafvoer, warm en koud water, vloerverwarming, buitenriolering, drinkwater, gastransport en elektrotechnische installaties.

 

De kernwaarden van de DYKA medewerkers zijn:  Initiatief, Resultaatgericht, Klantgericht en Samenwerken.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

 

Susan Abbink

Executive search specialist in Telecom, Consumer Products & Logistics

De ontwikkeling en groei van onze klanten – dát is de focus in het werk van Susan. Als medeoprichter van Lyncwise bewijst zij als geen ander dat effectieve executive search staat of valt met een doelgerichte en vooral persoonlijke benadering. Zo komen de beste verbindingen tussen mensen en organisaties tot stand. Dankzij haar enorme netwerk, gedegen kennis van het (digital)marketing- en salesvakgebied en warme persoonlijkheid weet Sue altijd een goed resultaat te behalen. Ze is gestructureerd en gefocust, betrouwbaar en loyaal. Een prettige sparring partner, die behalve doortastend ook integer te werk gaat. Beter kunt u het eigenlijk niet treffen.

Susan Abbink-Rempt
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 477 600 37 
susan.abbink@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Susan

Share this: