Marketing Manager

repaircare

 

Marketing Manager

 

Organisatie

Repair Care is een internationaal opererend bedrijf en is marktleider in Nederland, de UK en Duitsland. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, biedt Repair Care ook gecertificeerde opleidingen in het behandelen van houtrot en –schade. Daarnaast zorgt het bedrijf ook voor projectbegeleiding, het geven van advies op maat en is het een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties.

 

Repair Care staat bekend als een toegankelijke, jonge en tegelijk professionele club mensen. Er werken zo’n 60 mensen in totaal, verdeeld over 3 vestigingen, waarvan het merendeel op het hoofdkantoor in Waalwijk. De bedrijfsresultaten zijn de afgelopen jaren zonder uitzondering goed geweest. Er wordt veel geïnvesteerd in en waarde gehecht aan het ontwikkelen van het team en het vergroten van de eigen inbreng. Personal profiling, op maat gemaakte leerprogramma’s, het werken met persoonlijke dashboards zijn voorbeelden van de vooruitstrevendheid van Repair Care.

 

Positie

 • rapporteert aan de Algemeen Directeur (verder AD).
 • geeft leiding aan de drie communicatie specialisten voor DE, NL en UK. Daarnaast aan de productmanager en de online marketeer.
 • het verder neerzetten van het strategisch marketing & communicatie beleid van Repair Care voor de verschillende landen en businesses.
 • de afdeling marketing & communicatie, product management (waaronder productontwikkeling, klachtenanalyse) en online marketing.
 • innovatie.
 • de marketing resultaten verbeteren en naar een hoger niveau tillen waarbij de focus ligt op het verhogen van de naamsbekendheid, de klant loyaliteit en het genereren van traffic (on- en offline).
 • het accelereren van de omnichannel (on- en offline) aanpak waarbij de focus ligt op het verhogen van de conversie en het verder laden van de merkpropositie via alle touch-points.
 • het verzorgen van professionele interne, externe communicatie en PR, zoals groeps-communicatie, persberichten, nieuwsbrieven, employee branding etc.

 

Persoonlijk profiel

 • afgeronde opleiding op wo/hbo+ niveau in de richting Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Marketing. De opleiding moet (als onderdeel) marketing bevatten.
 • minimaal tien jaar relevante internationale B2B marketing ervaring in een vergelijkbare omgeving, waarvan drie jaar leidinggevende ervaring.
 • werkervaring in een internationale scope.
 • bereidheid tot internationaal reizen. ervaring met online marketing.
 • kennis van en ervaring met change/verbetermanagement en/of digitale transformatieprocessen.
 • onafhankelijk, analytisch, hands on met focus, initiatiefnemer, zichtbaar.
 • technische affiniteit.
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
 • kennis van leidingsystemen en/of ervaring in de bouwsector is een pluspunt.
 • kan succesvolle cases presenteren op het gebied van marktintroducties, campagnes, evenementen.

 

Aanbod

De positie is aantrekkelijk vanwege de dynamiek van de onderneming. Hier succesvol zijn betekent het zichtbare grote verschil maken. Een laptop en mobiel behoren tot de standaarduitrusting. Repair Care neemt mensen aan op basis van een jaarcontract.
Locatie Vanuit kantoor Repair Care te Waalwijk

 

Procedure

Lyncwise Executieve Search & Interim te Hilversum heeft de exclusieve opdracht verworven voor de invulling van deze vacante positie. Na een interview met Joost Ouwerkerk van Lyncwise wordt besloten welke kandidaten voor te dragen. Repair Care besluit welke kandidaten worden meegenomen in de verdere procedure. Een assessment en referentie check kunnen deel uit maken van de procedure.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

Joost is mede-oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Share this: