Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | INTO
2079
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2079,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Marketing Manager

INTO

Markting Manager (Vervuld)
INTO

Organisatie

INTO is de onafhankelijke en landelijk opererende aanbieder van geïntegreerde diensten op het gebied van de digitale werkomgeving en communicatiediensten voor het MKB. Al onze klanten zitten in de digitale verandering waar Cloud technologie een steeds belangrijkere rol speelt. Er is steeds meer mogelijk maar het wordt daarmee voor ondernemend Nederland ook steeds lastiger. Wij maken een complexe wereld eenvoudig en begeleiden onze klanten in hun digitale reis, ‘simplicity as a service’. Wij ondersteunen onze klanten met professioneel inkopen, implementeren en onderhouden van telecom- en cloud based werkomgevingen waar productiviteit, samenwerken en veiligheid centraal staan.

 

INTO is een netwerkorganisatie, door de samenwerking met triple A partners en onze 40 franchise ondernemers, ontwikkelen we innovatieve oplossingen waardoor onze klanten nóg slimmer en veiliger kunnen samenwerken. Met onze lokale aanwezigheid bieden we de ondernemers een ‘local touch in a digital world’. Wij bieden een complete digitale werkomgeving, de ondernemer kan zich bezig houden waar hij of zij echt goed in is, dat is ondernemen. INTO laat het werken.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

Share this: