McKinsey| Portfolio | Lyncwise Executive Search & Interim
Lees hier meer informatie over de samenwerking tussen Lyncwise en McKinsey. Check ook onze open posities voor recente vacatures.
1125
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1125,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

McKinsey

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

McKinsey opdrachtgever van Lyncwise executive search en interim

 

 

McKinsey, opdrachtgever van Lyncwise

 

Bij McKinsey bedenk je manieren om grote veranderingen mogelijk te maken. Voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profits. Je houdt je bezig met de overgang naar duurzame technologieën, de economische transitie van Afrika, overnames, de toekomst van onderwijs, gezondheidszorg, of de financiële sector. En met al die andere thema’s waar je als adviseur van 90 van de 100 grootste bedrijven ter wereld over geraadpleegd wordt.

 

Haal het beste uit jezelf

Je kunt bij McKinsey snel groeien. Je krijgt de kans je grenzen te verleggen (ook letterlijk, McKinsey heeft kantoren in 58 landen). Misschien ben je verantwoordelijk voor een deel van een nieuwe digitale strategie, geef je meteen in je eerste week een presentatie aan het bestuur van een cliënt, of stort je je in een project in een voor jou onbekende sector.

 

Doe het samen

Welke uitdaging je ook tegenkomt, je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag één ben je volwaardig lid van een team van bijzondere collega’s. Ons kantoor kent een cultuur van elkaar vooruit helpen en coachen. Groei is meer dan het aanleren van kennis en vaardigheden. Je kunt daarom je werk zo indelen dat er ruimte blijft voor de mensen en interesses die voor jou belangrijk zijn.

 

Posities vervuld bij Mckinsey door Lyncwise Executive Search & Interim

  • Verschillende consultants
Share this: