Netwerk Specialist

 

 

Netwerk Specialist

 

 

Organisatie

Intergamma is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI. Met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België is Intergamma al jaren de onbetwiste nummer één op de doe-het-zelfmarkt. In Europa hoort Intergamma bij de 15 grootsten. Intergamma is klantgericht en daarom werkt Intergamma voortdurend op vernieuwende manieren aan de verbetering van de dienstverlening.

 

Positie

Wij zijn op zoek naar een Netwerk Specialist. In deze functie heb je een breed en gevarieerd takenpakket. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het Intergamma Software Defined-WAN-netwerk en de inrichting van firewalls, switches en routers. Je bent tevens het aanspreekpunt voor de Service Providers.

 

De taken waar je in deze functie veelal mee te maken zal gaan krijgen zijn:

 • Inrichten en onderhouden van IP-nummerplan en VLAN’s
 • Security by design over het complete netwerk, inclusief SaaS diensten zoals Office365
 • Verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en de continuïteit van de datacommunicatie-infrastructuur. (LAN/WAN, ADC’s firewalls, switches, routers, etc.)
 • Zorgdragen voor het oplossen van verstoringen en het initiëren en opvolgen van wijzigingsverzoeken
 • Contractbeheer en aanspreekpunt richting de externe partijen
 • Beoordelen van facturen van provider en budget inschattingen kunnen afgeven
 • Input leveren aan projecten/MT

 

Het team

Als netwerkspecialist maak je deel uit van het Intergamma Infra team welke bestaat uit 4 collega’s. In een innovatieve ‘open space’ afdeling waarin alle ICT en E-commerce disciplines vertegenwoordigd zijn werken je samen aan de optimale ontwikkeling en dienstverlening voor de bouwmarkten. Uiteraard afgewisseld met een potje tafeltennis/tafelvoetbal.

 

Persoonlijk profiel

Als Netwerk Specialist ben je in het bezit van een goed analytisch vermogen. Je bent in staat om interne vraagstukken op een heldere wijze over te brengen aan de serviceproviders. Als technisch specialist heb je een adviserende rol aan de interne projectorganisatie en het managementteam.

 

Qualificaties

 • Hbo Werk- en denkniveau Informatica/Netwerkbeheer
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie als netwerkengineer
 • Je bent communicatief vaardig, daarnaast werk je zelfstandig maar kom je ook in teamverband uitstekend uit de voeten
 • Minimaal gecertificeerd CCNA of gelijkwaardig;
 • Pre’s: Je hebt kennis van onder andere Linux, VMWare, Microsoft Directory Services, Public Cloud diensten (Azure, AWS, Google)
 • Ervaring met ITIL,ITSM

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn bij Intergamma erg goed:

 • Uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 32 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • 15% korting in de bouwmarkt
 • De mogelijkheid voor eigen ontwikkeling, het volgen van trainingen en het behalen van relevante certificaten

 


Procedure

Lyncwise Executieve Search & Interim te Hilversum heeft de exclusieve opdracht verworven voor de invulling van deze vacante positie. Na een interview met Wendy Witteveen en/of Annelien Jordense van Lyncwise wordt besloten welke kandidaten voor te dragen. Intergamma besluit welke kandidaten worden meegenomen in de verdere procedure. Een assessment en referentie check kunnen deel uit maken van de procedure.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: