Ondernemende Partner

 

 Ondernemende Partner

 Hilversum

 

 

Lyncwise Executive Search & Interim verbindt bijzondere bedrijven en getalenteerde professionals, op directie- en managementniveau, vast en interim. Met interesse en op basis van ervaring adviseren wij senior professionals bij hun loopbaankeuzes en helpen wij ondernemingen om hun leiders aan te trekken. Wij doen dat in ondernemerschap en gezamenlijkheid. Elk met een eigen specialisme. Maar bovenal met ontzettend veel plezier en collegialiteit.

 

“Wij geloven in het bij elkaar brengen van ambities”

 

Om onze groei verder vorm te geven, is er ruimte voor een nieuwe collega, een ambitieuze Partner. Partners zijn bij ons als trusted advisors verantwoordelijk voor hun eigen netwerk van opdrachtgevers en kandidaten, altijd in gezamenlijkheid. Binnen Lyncwise is er veel vrijheid om het succes van klanten en kandidaten te realiseren. Wij houden elkaar scherp, helpen elkaar waar nodig en houden ervan om onze successen te vieren.

 

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een berichtje naar Joost Ouwerkerk, Founding Partner. Hij vertelt je er graag meer over.

 

Telefoonnummer: +31 6 2900 3895 of mail naar joost.ouwerkerk@lyncwise.nl

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

Joost is mede-oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Share this: