Online PR & Marketing Specialist Benelux - Spectrum Brands | Vervuld | Lyncwise.nl
1624
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1624,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Marketing Specialist Benelux

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Spectrum Brands Online PR & Marketing Specialist Benelux vacature lyncwise executive search

 

Online PR & Marketing Specialist Benelux (Vervuld)

Organisatie

Spectrum Brands Holdings is een wereldwijde leverancier van consumenten-producten, gespecialiseerd in huishoudartikelen, gereedschap, scheer- en trimapparaten, persoonlijke verzorging, kleine huishoudelijke apparaten, gespecialiseerde huisdierbenodigdheden, ongediertebestrijdingsproducten voor huis, tuin en gazon en insectenbestrijdingsmiddelen voor particulieren. Spectrum Brands Holdings speelt wereldwijd in op de behoeften van consumenten en biedt een breed portfolio aan toonaangevende, bekende en alom vertrouwde merken zoals Remington, Russell Hobbs, George Foreman, Varta en Tetra, om er maar een paar te noemen.

 

In de Benelux opereren wij vanuit twee kantoren, één in Nederland en één in België. De divisie Appliances bestaat binnen Spectrum Brands Benelux BV uit de internationale merken Remington en Russell Hobbs.

 

Remington bestaat dit jaar 80 jaar en is een sterk merk met internationale bekendheid op het gebied van haarverzorging voor dames en heren, scheren en vrouwelijke ontharing.  Het merk biedt de consument innovatieve stylingtools (o.a. haardrogers, stijltangen, scheerapparaten, tondeuses) waarmee iedereen zijn of haar persoonlijke stijl kan creëren!

 

Russell Hobbs is al meer dan 60 jaar een sterk internationaal merk binnen de categorie Klein Huishoudelijk. ( o.a. waterkokers en apparaten voor voedselbereiding). Een Engelse marktleider in ontwikkeling op de Europese markt.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Susan Abbink

Executive search specialist in Telecom, Consumer Products & Logistics

 

De ontwikkeling en groei van onze klanten – dát is de focus in het werk van Susan. Als medeoprichter van Lyncwise bewijst zij als geen ander dat effectieve executive search staat of valt met een doelgerichte en vooral persoonlijke benadering. Zo komen de beste verbindingen tussen mensen en organisaties tot stand. Dankzij haar enorme netwerk, gedegen kennis van het (digital)marketing- en salesvakgebied en warme persoonlijkheid weet Sue altijd een goed resultaat te behalen. Ze is gestructureerd en gefocust, betrouwbaar en loyaal. Een prettige sparring partner, die behalve doortastend ook integer te werk gaat. Beter kunt u het eigenlijk niet treffen.

 

Susan Abbink-Rempt
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 477 600 37
susan.abbink@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Susan

Share this: