Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | Vomar
731
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-731,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Operational Manager

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

Vomar-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl_-2-e1461227584630

 

Operationeel Manager bij Vomar (Vervuld)

Vomar Voordeelmarkt is een zelfstandige supermarktketen in Nederland. Het bedrijf biedt werk aan ruim 6000 mensen en trekt wekelijks 800.000 klanten. De filialen bevinden zich allemaal in de vierhoek Den Helder, Noordwijk, Utrecht en Almere. De keten kent anno 2017 64 filialen. Het Servicecentrum en het Distributiecentrum met eigen bakkerij en slagerij zijn gelegen in Alkmaar op het industrieterrein Boekelermeer.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joris van Lommel

Executive search specialist in Digital, FMCG, Retail & Consumer Goods

 

Joris is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als van bijzondere bedrijven. Een natuurlijke verbinder die ambities en passies expliciet maakt en meeweegt in de besluitvorming. Hij heeft jarenlange ervaring in bemiddeling van ‘top potentials’ in de disciplines supply chain, commercie en strategie – in het bijzonder voor bedrijven in verandering/private equity. Dat doet hij gedreven en met flair. Joris heeft gedurende zijn bijna 20-jarige loopbaan een zeer relevant netwerk opgebouwd. Hij komt snel tot de kern, weet wat er in de praktijk speelt en staat in voor een hoog kwaliteitsniveau. Een echte vakman: gedreven, kritisch, doortastend en positief.

 

Joris van Lommel
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 536 677 46
joris.vanlommel@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joris

Share this: