Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | Ballorig
1334
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1334,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Operationeel Manager

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Ballorig opdrachtgever van Lyncwise Executive Search en Interim

 

Operationeel Manager (Vervuld)

Organisatie


Ballorig is een keten van overdekte speelparadijzen voor kinderen van 0 tot 12 jaar, uitgegroeid tot marktleider binnen de markt van speelparadijzen. Bij Ballorig staan teamwork, dynamiek en resultaten centraal. Op dit moment heeft Ballorig 36 vestigingen verspreid over Nederland waarvan 18 in eigen beheer, en daarnaast nog 3 vestigingen in Duitsland.

 

Om de verdere groei, zowel autonoom als nieuwe vestigingen, in goede banen te leiden zijn zij op zoek naar een operationeel manager die Ballorig naar een volgende fase kan brengen. Een fase waarin een verdere professionalisering centraal staat Ben jij de betrokken, vakkundige, ondernemende professional die voor deze klus de mouwen wil opstropen?

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

 

Een senior consultant en business partner met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Operations, Supply Chain, Operational excellence (Lean Six Sigma). Door haar netwerk en brede ervaring, onder andere als managing consultant bij Fairlaine, weet Dorien bovendien snel het gevraagde profiel helder te krijgen en de juiste verbindingen tot stand te brengen. Gedreven, authentiek, betrouwbaar, gedisciplineerd en eerlijk: allemaal woorden die op haar van toepassing zijn. En die wellicht verklaren waarom ze zo’n grote gunfactor heeft.

 

Dorien Weber
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Dorien

Share this: