Operations Manager – lid MT

 

Operations Manager – lid MT (Vervuld)

 

Organisatie

‘Wat een betere woon- en werkomgeving met mensen doet, is van onschatbare waarde. Een comfortabel huis brengt plezier en ontspanning, een frisse werkplek geeft inspiratie. Daarom denkt Rendon actief na over de gebouwde omgeving van morgen.’

 

Sinds 1997 bundelen zes familiebedrijven hun krachten als de Rendon Onderhoudsgroep. Deze familiebedrijven zijn ooit opgericht als renovatiebedrijf, aannemer, bouwbedrijf, schilderbedrijf of inspectie- en onderhoudsadviseur. Vanuit deze verschillende expertises helpt Rendon opdrachtgevers bij het maken van slimme en duurzame keuzes. Voor nu en in de toekomst. Rendon heeft haar services verdeeld over vier takken; Woningbouw & VVE, Kantoor & Commercieel, Onderwijs & Zorg en Overheid & Maatschappelijk. Rendon heeft eigen vestigingen in Voorburg, Eindhoven en Arkel. Er is ook een dependance in Haarlem.

 

Rendon werkt met plezier aan een veilige, gezonde, comfortabele en mooie gebouwde omgeving voor morgen aan de hand van enkele kernwaarden. Deze kernwaarden zijn gericht op het persoonlijk en integer communiceren met onze opdrachtgevers, het leveren van maatwerk, streven naar het beste resultaat, continue doorontwikkeling, het creëren van maatschappelijke meerwaarde en het investeren in relaties als succesfactor.

 

Rendon gelooft dat mensen het verschil maken en de toekomstwaarde van de organisatie borgen. Persoonlijke voorkeuren van medewerkers wegen mee bij de verdeling van taken en bevoegdheden. Samenwerken en ondernemerschap worden gestimuleerd en de zes specialismen worden gekoesterd: vastgoedonderhoud, schilderwerk, betonrenovatie, duurzaam renoveren, interne verbouwingen en schilrenovatie. Lean werken en ketenintegratie passen bij de werkwijze. Zo wordt er samen nagedacht over de beste aanpak. Een aanpak die naadloos aansluit op de wensen van gebruikers en bewoners én op het programma van wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Slimmer, zuiniger, goedkoper, sneller, een individuele aanpak of juist in grote aantallen.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

 

Joost is mede-oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Share this: