Operations Manager | Vervuld | Aegion Insituform
1684
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1684,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Operations Manager

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Aegion Insituform Operations Manager vacature lyncwise executive search

Operations Manager (Vervuld)

Organisatie

Insituform Rioolrenovatietechnieken BV is een gerenommeerd pijpleiding renovatiebedrijf, gevestigd in Zuid Holland, dat met de uitvinding van rioolrenovatie door middel van relining met “No-Dig” technologie zorgde voor een waardevolle vernieuwing, die inmiddels dé standaard is geworden in de branche en enorme voordelen biedt. Sindsdien heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 32.000 kilometer leiding gerelined in 40 landen. Insituform is dochter van de beursgenoteerde (NASDAQ) multinational Aegion Corporation, met meer dan 1 miljard US Dollar omzet.
In Nederland zijn 65 mensen werkzaam. De klantenkring bestaat uit vrijwel alle gemeenten in Nederland, waterschappen, drinkwatermaatschappijen en diverse grote (internationale) organisaties in de petrochemische, chemische en voedingsindustrie, maar ook organisaties die het beheer hebben over parkeergarages, parken, vliegvelden en ziekenhuizen.

 

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

 

Joost is mede oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Share this: