Projectleider Bouwkunde

 

Projectleider Bouwkunde

 

Organisatie

‘Wat een betere woon- en werkomgeving met mensen doet, is van onschatbare waarde. Een comfortabel huis brengt plezier en ontspanning, een frisse werkplek geeft inspiratie. Daarom denkt Rendon actief na over de gebouwde omgeving van morgen.’

 

Sinds 1997 bundelen zes familiebedrijven hun krachten als de Rendon Onderhoudsgroep. Deze familiebedrijven zijn ooit opgericht als renovatiebedrijf, aannemer, bouwbedrijf, schilderbedrijf of inspectie- en onderhoudsadviseur. Vanuit deze verschillende expertises helpt Rendon opdrachtgevers bij het maken van slimme en duurzame keuzes. Voor nu en in de toekomst. Rendon heeft haar services verdeeld over vier takken; Woningbouw & VVE, Kantoor & Commercieel, Onderwijs & Zorg en Overheid & Maatschappelijk. Rendon heeft eigen vestigingen in Voorburg, Eindhoven en Arkel. Er is ook een dependance in Haarlem.

 

Rendon werkt met plezier aan een veilige, gezonde, comfortabele en mooie gebouwde omgeving voor morgen aan de hand van enkele kernwaarden. Deze kernwaarden zijn gericht op het persoonlijk en integer communiceren met onze opdrachtgevers, het leveren van maatwerk, streven naar het beste resultaat, continue doorontwikkeling, het creëren van maatschappelijke meerwaarde en het investeren in relaties als succesfactor.

 

Rendon gelooft dat mensen het verschil maken en de toekomstwaarde van de organisatie borgen. Persoonlijke voorkeuren van medewerkers wegen mee bij de verdeling van taken en bevoegdheden. Samenwerken en ondernemerschap worden gestimuleerd en de zes specialismen worden gekoesterd: vastgoedonderhoud, schilderwerk, betonrenovatie, duurzaam renoveren, interne verbouwingen en schilrenovatie. Lean werken en ketenintegratie passen bij de werkwijze. Zo wordt er samen nagedacht over de beste aanpak. Een aanpak die naadloos aansluit op de wensen van gebruikers en bewoners én op het programma van wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Slimmer, zuiniger, goedkoper, sneller, een individuele aanpak of juist in grote aantallen.

 

Positie

Rendon is grote stappen aan het maken op de grotere projecten. De organisatie is uitstekend in staat om zich als waardevolle partner te positioneren voor projecten met een grote waarde. De uitvoering van dergelijke projecten vraagt om sterk cijfermatig inzicht, abstract denken vooruitzien en kort op de bal managen.

 

Jij zet jouw kennis en enthousiasme in voor het succesvol begeleiden van Rendon projecten. Dat doe je vanuit de vestiging in Voorburg. De vestiging Voorburg dekt het service gebied dat grofweg ligt tussen Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je stuurt het projectteam aan en motiveert hen om samen de opdracht perfect uit te voeren.

 

Jij kunt je inleven in de wensen van de klant en speelt daar goed op in. Dankzij jouw bouwkundige kennis bied je toegevoegde waarde door te kiezen voor de beste aanpak en slimme oplossingen. Met plezier neem je die verantwoordelijkheid op je. Dit zorgt ervoor dat het gehele proces voor de klant soepel verloopt.

 

Je legt verbanden, signaleert problemen, bepaalt prioriteiten en denkt na over creatieve oplossingen. Uiteraard voel je je ook verantwoordelijk voor de planning, kwaliteit, kostenbewaking en controle van het resultaat. Regelmatig zit je met het projectteam aan tafel. Daarnaast betrek je collega’s en laat ze meedenken over verbeteringen. Je toont eigenaarschap, zet je in voor het Rendon belang en bent altijd gericht op een winstgevend resultaat.

 

In deze rol krijg je de ruimte om op eigenwijze projecten te managen. Jij bent in de lead en hebt het vertrouwen een mooi resultaat neer te zetten. De organisatie staat open voor anders denken en doen. Hard werken, respect voor elkaar, maar vooral plezier met elkaar.

 

Persoonlijk profiel

  • Je hebt een hbo niveau, bij voorkeur bouwkunde.
  • Minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement.
  • Je communiceert duidelijk en denkt in oplossingen.
  • Je bent besluitvaardig en kunt prima prioriteren.
  • Je bent commercieel met een sterk analytisch vermogen.
  • Je werkt graag samen en weet mensen te overtuigen.
  • Heb je nog geen VCA-VOL, dan zorgen wij daarvoor.

 

Arbeidsvoorwaarden

Bij Rendon telt jouw werkplezier. Naast een goed salaris krijg je bij Rendon een auto, een telefoon en een computer. Training, opleiding én persoonlijke ontwikkeling zit verweven in je dienstverband. Zij zijn trots op hun collegiale en prettige werkomgeving. Daarom staan zij open voor nieuwe ideeën en initiatieven. Ze luisteren graag naar jouw persoonlijke ambities en er zijn volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 

Procedure

Lyncwise Executieve Search & Interim te Hilversum heeft de exclusieve opdracht verworven voor de invulling van deze vacante positie. Na een interview met Lyncwise wordt besloten welke kandidaten voor te dragen. Rendon besluit welke kandidaten worden meegenomen in de verdere procedure. Een assessment en referentie check kunnen deel uitmaken van de procedure.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

Share this: