Regio Directeur Groot Amsterdam

 

Regio Directeur (500 fte)
Groot Amsterdam

Positie

Als één van de zeven Regio Directeurs in Nederland ben je P&L eindverantwoordelijk voor een portfolio met een significante omzetwaarde en circa 500 operationele collega’s. Hierbij vertaal je de Securitas corporate strategie naar de specifieke situatie.

 

Bij het realiseren van de doelstellingen op de deelgebieden operatie, business development en sales stuur je een team aan van circa 25 professionals (direct reports). Binnen deze rol is het essentieel een goede balans te vinden tussen de financiële ambities en de investeringen in klanten en vooral hun medewerkers.

 

Als Regio Directeur rapporteer je aan de Operationeel directeur en maak je onderdeel uit van het operationele MT samen met je collega Regio Directeurs. Daarnaast werk je in je area veel samen met de HR consultant, Sales adviseurs en je collega’s van Securitas Technology.

 

De Area Groot Amsterdam is een dynamische omgeving waarbij Securitas zich voornamelijk richt op de segmenten Data Centers en IT organisaties. Hierbij wordt intensief samengewerkt met relevante publieke en private stakeholders.

 

Persoonlijk profiel

  • Je bent in het bezit van een hbo/wo diploma richting bedrijfskunde of een soortgelijke richting.
  • Je hebt duidelijk affiniteit met het beveiligingsvak en technologie.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een (sales) management functie.
  • Aan- en bijsturen op financiën, bedrijfsprocessen en commercie is voor jou bekend terrein.
  • Je bent een natuurlijk leider en weet op een persoonlijke wijze jouw area te runnen en het beste uit de mensen te halen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende Sr. Managementrol binnen een dynamisch werkgebied voor een organisatie met een stevige ambitie gecombineerd met een heldere koers.
  • Een fulltime positie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk in te richten.
  • Een marktconform salaris inclusief 8% vakantiegeld, bonusregeling, lease auto, laptop, smartphone, 28 vakantiedagen en een prima pensioensregeling.

 

Organisatie

Securitas is een wereldwijde corporate organisatie met haar hoofdvestiging in Zweden. Er wordt een duidelijke businessstrategie gevoerd en Securitas heeft in de wereld, en zeker in Nederland, een leidende rol binnen de security markt qua visie en resultaten.

 

De landenorganisaties zijn redelijk autonoom in hun opereren en vanuit financieel perspectief wordt er een beperkt sturende internationale strategie gevoerd welke met name gericht is op gestandaardiseerde rapportages vanuit internationaal gekozen applicaties. Daarnaast worden onderwerpen als compliance, integriteit en audit centraal vanuit de hoofdvestiging in Zweden opgelegd en aangestuurd.

 

Cultuur binnen Securitas

Securitas heeft een pragmatische cultuur waarbij de lijnen kort zijn, er snel geschakeld kan worden en men elkaar graag helpt. Hun kernwaarden zijn: integriteit, waakzaamheid en behulpzaamheid.

 

Binnen het directieteam (bestaande uit 7 personen) heeft iedereen zijn verantwoordelijkheidsgebied, maar kijken zij ook graag buiten deze portefeuille om zo de juiste afstemming te krijgen en elkaar uit de dagen.

 

Securitas heeft de laatste jaren enorm veel veranderingen doorgaan, zowel qua organisatiestructuren als propositie. Inmiddels staan ze op de derde plaats als het gaat om grootte en omzet.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

 

Susan Abbink

Executive search specialist in Telecom, Consumer Products & Logistics

 

De ontwikkeling en groei van onze klanten – dát is de focus in het werk van Susan. Als medeoprichter van Lyncwise bewijst zij als geen ander dat effectieve executive search staat of valt met een doelgerichte en vooral persoonlijke benadering. Zo komen de beste verbindingen tussen mensen en organisaties tot stand. Dankzij haar enorme netwerk, gedegen kennis van het (digital)marketing- en salesvakgebied en warme persoonlijkheid weet Sue altijd een goed resultaat te behalen. Ze is gestructureerd en gefocust, betrouwbaar en loyaal. Een prettige sparring partner, die behalve doortastend ook integer te werk gaat. Beter kunt u het eigenlijk niet treffen.

 

Susan Abbink-Rempt
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 477 600 37
susan.abbink@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Susan

Share this: