Regio Manager B2B

Regio Manager B2B

 

Onze opdrachtgever is een toonaangevend producent van elektrotechnische aansturingen. Continue vernieuwend en leidend in de markt op wereldschaal. Vanuit de regio Amsterdam werken dagelijks ca. 60 medewerkers aan de marketing, verkoop en technische ondersteuning voor de Nederlandse markt.

 

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Regio Manager voor het B2B kanaal in het zuidwesten van het land (Een proactieve en nieuwsgierige persoonlijkheid; professioneel en zelfstandig. Kennis van elektronische systemen is een pré, interesse in de ontwikkelingen daarin is een must.

 

De Regio Manager wordt verantwoordelijk voor de B2B klanten in de regio. Dat wil zeggen elektrotechnische bedrijven en installateurs. De geschikte kandidaat heeft interesse in techniek, kan goed luisteren en denkt probleemoplossend. Hij / zij past bij de betrouwbare en servicegerichte mentaliteit van de organisatie. De waarden ondernemerschap, creativiteit en klantgerichtheid passen bij de kandidaat.

 

In deze functie wordt zelfstandigheid en pro activiteit verwacht. De Regio Manager is in staat een eigen salesplan te maken en uit te voeren. Hij/zij is uitstekend in relaties onderhouden, uitbouwen én opbouwen. De Regio Manager werkt in grote zelfstandigheid, maar is onderdeel van een hecht en loyaal salesteam. Gezamenlijke doelstellingen werken net zo motiverend als persoonlijke doelstellingen voor de kandidaat.

 

Spreekt bovenstaande aan? Neem dan contact op met:

 

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Laapersveld 75, 1213 VB Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

 

Share this: