Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | Intersafe
2042
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2042,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Sales Director Vlamboog

Intersafe

 

Sales Director Vlamboog (Vervuld)
Intersafe

Intersafe is de toonaangevende leverancier met een uitgebreid pakket aan projecten, producten en diensten voor de veiligheid op elke werkplek.

Door een optimalisatie in structuur van de organisatie is de “nieuwe” unit Vlamboog ontstaan. Deze unit zal alle producten van de onderneming vermarkten, waar Intersafe alle projecten zal vermarkten.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

Share this: