Lyncwise Executive Search | Open Posities | Sales Director
2279
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2279,,qode-child-theme-ver-1.0.2,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Sales Director

Sales Director

 

Organisatie

De beste zorg voor iedereen, daar gaat het om. De leeroplossingen die zij met partners, klanten en zorgprofessionals in co-creatie tot stand brengen, hebben allemaal als doel om zorgprofessionals zo goed mogelijk uit te rusten om hun patiënten of cliënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

 

Met leeroplossingen brengen ze het leren naar de zorgpraktijk en plaatsen ze het in de context waar de professional op dat moment is. Zo overbruggen ze niet alleen de kloof tussen theorie en praktijk, maar brengen ze de stof tot leven. Ze bieden verschillende leervormen aan voor verschillende momenten. Hiermee zorgen ze voor een effectievere leerervaring. Als partner in zorg en onderwijs bieden zij een doorlopende leerlijn aan – van mbo en hbo naar de beginnende en vervolgens gevorderde zorgprofessional. Voor elk niveau biedt Noordhoff Health slimme en krachtige leeroplossingen, waarbij inhoud en technologie elkaar aanvullen.

 

Noordhoff Health is gevestigd in Utrecht, waar ze met ruim 60 mensen elke dag met hart en ziel aan de beste oplossingen voor de zorg werken.

 

Positie

Als Sales Director ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van de verkoopdoelstellingen (ontwikkeling commerciële visie, -strategie en uitvoering commerciële processen) van de marktgroep Professional & Health.

 

Je stuurt een team van negen Accountmanagers aan en haalt constant het beste uit het team. Je bent een uitstekende manager en coach voor je team. Je schept daarbij een veilig en prettig klimaat en je initieert en stimuleert samenwerking en het behalen van gezamenlijke doelen.

 

Je ademt ondernemerschap en denkt in nieuwe mogelijkheden en kansen. Je stimuleert, ontsluit en kanaliseert daarbij het innoverend vermogen bij het team en individu vanuit een commerciële en klantgerichte houding. Je hebt een duidelijke visie op sales, hebt je doelen scherp voor ogen en stelt uitdagende en inspirerende doelen en kaders voor het team.

 

Je bent onderdeel van een Leadership Team en rapporteert operationeel aan de General Manager Health. Hiërarchisch/functioneel rapporteert deze functie aan de Commercieel Directeur om zo te borgen dat de Sales Manager efficiënt en state of the art commerciële activiteiten kan ontplooien.

 

Persoonlijk profiel

  • Wo werk- en denkniveau.
  • Succesvol in leidinggeven, performance management en coaching.
  • Uitgebreide werkervaring in een commerciële (bij voorkeur Sales) managementpositie.
  • Succesvol trackrecord in het aansturen van commerciële teams met een eigen omzet verantwoordelijkheid.
  • Trackrecord in het structureren van salesteams en het meekrijgen van teams in een veranderende organisatie.
  • Analytisch vermogen, ervaren met commerciële rapportages.
  • Ervaring met aanbestedingstrajecten en aanboren van nieuwe markten is een pre.
  • Je deelt onze passie voor onderwijs/ zorg.


Arbeidsvoorwaarden

Zij bieden een inspirerende en betekenisvolle werkomgeving waarin jij iets kunt betekenen voor het onderwijs in de zorg. Omdat het een relatief nieuwe functie is, is er veel ruimte voor autonomie, nieuwe ideeën en initiatieven. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekend basissalaris o.b.v. 36 uur p/w), leaseauto en een prestatieafhankelijke bonusregeling.

 

Locatie

Utrecht (Papendorp)

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: