Lyncwise Executive Search | Vervuld | Sales Director
2279
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2279,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Sales Director


Sales Director (Vervuld)

 

Organisatie

De beste zorg voor iedereen, daar gaat het om. De leeroplossingen die zij met partners, klanten en zorgprofessionals in co-creatie tot stand brengen, hebben allemaal als doel om zorgprofessionals zo goed mogelijk uit te rusten om hun patiënten of cliënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

 

Met leeroplossingen brengen ze het leren naar de zorgpraktijk en plaatsen ze het in de context waar de professional op dat moment is. Zo overbruggen ze niet alleen de kloof tussen theorie en praktijk, maar brengen ze de stof tot leven. Ze bieden verschillende leervormen aan voor verschillende momenten. Hiermee zorgen ze voor een effectievere leerervaring. Als partner in zorg en onderwijs bieden zij een doorlopende leerlijn aan – van mbo en hbo naar de beginnende en vervolgens gevorderde zorgprofessional. Voor elk niveau biedt Noordhoff Health slimme en krachtige leeroplossingen, waarbij inhoud en technologie elkaar aanvullen.

 

Noordhoff Health is gevestigd in Utrecht, waar ze met ruim 60 mensen elke dag met hart en ziel aan de beste oplossingen voor de zorg werken.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: