Segment Manager HSE | Open Posities | Lyncwise Executive Search
2232
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2232,,qode-child-theme-ver-1.0.2,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Segment Manager HSE

Sdu_website_2

 

Segment Manager HSE

 

 

Organisatie

Sdu stelt professionals in staat uit te blinken in hun werk door ze te voorzien van de juiste informatie op het goede moment. Iedere dag opnieuw maken duizenden professionals in het bedrijfsleven, de overheid en de juridische wereld gebruik van de (online) uitgaven van Sdu. Ruim 350 gepassioneerde en ambitieuze medewerkers werken mee aan het ontwikkelen van uitgaven die het verschil maken.

 

Sdu maakt onderdeel uit van het Franse uitgeefconcern ELS (Editions Lefebvre Sarrut), een actieve speler in de Europese markt op het terrein van juridische vakinformatie.

 

Binnen de uitgeefsegmenten werken professionals, samen met marketing, sales en IT, die zich er op richten om onze klanten te ondersteunen om op een efficiente wijze hun werkproces te optimaliseren en hen te voorzien van juiste en volledige vakinformatie. Belangrijkste opdracht voor de uitgeefgroepen is het vanuit de (toekomstige) klantbehoefte op een innovatieve wijze doorontwikkelen van het product- en dienstenportfolio.

 

Positie

Voor het uitgeefsegment Company Compliance zijn wij op zoek naar een Segement Manager HSE.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Naast het realiseren van de commerciële doelstellingen, stuur je het team van professionals aan, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en nog sterker worden in het op innovatieve wijze doorontwikkelen van het portfolio rondom het thema Veiligheid (HSE), Toxic (giftige stoffen) en Douane, gericht op specialisten binnen het bedrijfsleven. Je stelt hiervoor duidelijke kaders en verwachtingen en creëert een ondernemende cultuur waarin de (toekomstige) klantvraag het aanbod van diensten en producten bepaalt. Het opbouwen en onderhouden van het in- en externe netwerk is een belangrijk onderdeel van je functie. Samen met je team bepaal je de strategische focus en doelstellingen en zorg je ervoor dat deze – in samenwerking met andere afdelingen als marketing, sales en IT – worden gerealiseerd. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de directie.

 

Profiel

Naast een WO- werk/denkniveau, heb je aantoonbare ervaring in het bouwen van effectieve, succesvolle teams. Je bent in staat te overtuigen en te verbinden op persoonlijkheid, je bent ambitieus en daadkrachtig en je wordt gedreven door verbetering. Je bent succesvol geweest in het managen van verandering en je bent gericht op innovatie en groei, met een goed commercieel besef. Daarnaast zijn je analytische vermogen en onderhandelingsvaardigheid sterk ontwikkeld. Tot slot heb je een uitstekend ontwikkeld financieel inzicht, met focus op rendement en winst, waarbij je gewend bent om op managementniveau te rapporteren. Kennis van de HSE markt is een pre.

 

Arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris kennen ze een targetgerelateerde bonusregeling en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: