Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | Van Riet
3045
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3045,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Segment Marketeer

VanRiet

 

 Segment Marketeer (Vervuld)

 

Organisatie

VanRiet is een toonaangevend speler op het gebied van geautomatiseerde transport en sorteeroplossingen.

 

Begonnen als familiebedrijf, uitgegroeid tot Global System Integrator. Met meer dan 2.000 gerealiseerde projecten, ± 150 werknemers, 3 locaties in 3 verschillende landen en 9 nationaliteiten. Al 65 jaar draait het bij VanRiet om het ontwerpen, integreren en leveren van de allerbeste oplossing voor het logistieke proces van onze klant.

 

In mei 2018 verkocht de aandeelhouder Avedon VanRiet aan Material Handling Systems, een Amerikaanse collega, met een kleine Europese vestiging in Den Bosch. Verwacht wordt een mooie synergie tussen MHS en VanRiet MHS.

 

VanRiet heeft een focus op de sterk groeiende postal, parcel en warehouse markt. Met klanten als DHL en UPS is VanRiet een relevante speler in de markt. De organisatie onderscheidt zich met haar eigen Demo 3D software, speciaal ontwikkeld voor VanRiet. De customized software zorgt ervoor dat VanRiet snel, nauwkeurig en transparant ontwerp en offerte kan leveren bij klanten. Een hoog niveau van technische kennis en een gezonde drive voor resultaat maakt VanRiet een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partner.

 

Het kantoor van VanRiet is gevestigd in Houten, waar een grote verscheidenheid aan nationaliteiten, leeftijden en disciplines gevonden kan worden. VanRiet heeft een no nonsense cultuur, waar vanuit een informele omgeving hard gewerkt wordt.

 

Waarden: Respect, Responsibility, Result driven, One Team, Better Every Day

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

Share this: