Senior Associate - Triacta | Vervuld | Lyncwise
1295
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1295,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

(Senior) Associate

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Triacta-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl

(Senior) Associate (Vervuld)

Organisatie

 

Inleiding

Triacta is een onafhankelijke hands-on investeerder die zich richt op middelgrote ondernemingen in de Benelux. Triacta werkt intensief samen met betrokkenen en stakeholders en biedt naast financiële middelen tevens actieve ondersteuning op strategisch, operationeel en financieel vlak. Men hanteert een transparante en resultaatgerichte aanpak.

 

Het team van Triacta heeft een bewezen track record in het acquireren, begeleiden en verkopen van ondernemingen, maar heeft zelf ook daadwerkelijk ervaring in senior management posities in een groot aantal ondernemingen (B2B en B2C).  Verder is Triacta gefund door een bundeling van gecommitteerd Nederlands familie- en ondernemerskapitaal, waardoor er snelle besluitvorming kan plaatsvinden en er geen exit druk bestaat.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joris van Lommel

Executive search specialist in Digital, FMCG, Retail & Consumer Goods

 

Joris is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als van bijzondere bedrijven. Een natuurlijke verbinder die ambities en passies expliciet maakt en meeweegt in de besluitvorming. Hij heeft jarenlange ervaring in bemiddeling van ‘top potentials’ in de disciplines supply chain, commercie en strategie – in het bijzonder voor bedrijven in verandering/private equity. Dat doet hij gedreven en met flair. Joris heeft gedurende zijn bijna 20-jarige loopbaan een zeer relevant netwerk opgebouwd. Hij komt snel tot de kern, weet wat er in de praktijk speelt en staat in voor een hoog kwaliteitsniveau. Een echte vakman: gedreven, kritisch, doortastend en positief.

 

Joris van Lommel
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 536 677 46
joris.vanlommel@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joris

Erik Jan Doekes

Executive search specialist in Trade & Manufacturing, Consumer Goods, Retail & E-tail

 

Het leggen van verbindingen is een tweede natuur voor Erik Jan. Zijn drijfveer is om mensen te helpen om te doen waar ze goed in zijn. Zodat top-performers het verschil kunnen maken. Vooral de intrinsieke motivatie en drijfveren intrigeren hem. Opdrachtgevers leidt hij professioneel door de verschillende stadia van het wervings- en selectietraject. Hij is degelijk en grondig: altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat. Wat hem verder kenmerkt, is zijn drive in combinatie met diepgaande kennis van de functiegebieden commercie, supply chain en operations. Al met al een bijzonder prettige gesprekspartner!

 

Erik Jan Doekes
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 50 95 20 05
erikjan.doekes@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Erik Jan

Share this: