Lyncwise Executive Search & Interim | Open Posities | Gwynt
2133
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2133,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Senior Business Associate Operational Excellence

Gwynt

 

Senior Business Associate Operational Excellence

Gwynt

Organisatie

Gwynt is hét adviesbureau voor familiebedrijven en werkt met en voor ondernemende familiebedrijven in de industrie, retail en wholesale. Zij dromen van sterke, trotse familiebedrijven in volle bloei als motor van de maatschappij en leidend in een wereld in verandering. Zij begrijpen de dynamiek van het familiebedrijf en combineren hun marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht. Hun klanten bereiken hierdoor blijvende resultaten, bloei en een cultuur van continu verbeteren.

 

Hun werkwijze kenmerkt zich door een zeer nauwe samenwerking met hun opdrachtgevers zodat zij zoveel mogelijk de reeds aanwezige kennis, ervaring en energie kunnen gebruiken. De combinatie van hard (processen, inhoud, projectmanagement) en zacht (gedrag, aansturing, change management) is een belangrijk uitgangspunt. Hun aanpak is pragmatisch en beperkt zich niet tot het geven van advies alleen, het behalen van resultaat staat voorop. In sommige gevallen betekent dit dat hun medewerkers tijdelijk invulling geven aan interim functies om versnelling van het veranderingsproces te bewerkstelligen. Daarom hebben zij vaak een coachende rol richting medewerkers of teams.

 

Lees meer

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

 

Een senior consultant en business partner met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Operations, Supply Chain, Operational excellence (Lean Six Sigma). Door haar netwerk en brede ervaring, onder andere als managing consultant bij Fairlaine, weet Dorien bovendien snel het gevraagde profiel helder te krijgen en de juiste verbindingen tot stand te brengen. Gedreven, authentiek, betrouwbaar, gedisciplineerd en eerlijk: allemaal woorden die op haar van toepassing zijn. En die wellicht verklaren waarom ze zo’n grote gunfactor heeft.

 

Dorien Weber
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Dorien

Share this: