Senior Marketeer | Vervuld | Springer Media
1985
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1985,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Senior Marketeer

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

springer-media-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-&-interim

Senior Marketeer (Vervuld)

Springer Media /BSL

Organisatie

Bohn Stafleu van Loghum biedt als uitgeverij betrouwbare, Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening binnen de sector Zorg & Welzijn. Daarbij richt men zich voornamelijk op professionals en bestuurders. Of het nu gaat om een boek, tijdschriftabonnement, congres, online abonnement of e-learning; voor iedere informatiebehoefte en leerstijl biedt Springer een passende oplossing. Er is een vacature ontstaan binnen het uitgeefcluster management o.a. verantwoordelijk voor de titels Skipr en Zorgvisie. Deze titels zijn vooral gericht op de diverse managementlagen (bestuurders, managers en toezichthouders) binnen de gezondheidszorg. De uitgeverij is gevestigd in Houten en heeft een rijke historie. Bohn Stafleu van Loghum is onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Media/ Springer Nature.

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: