Senior Portfolio Manager Events - Springer Media | Lyncwise.nl | Vervuld
1252
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1252,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Senior Portfolio Manager Events

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

springer-media-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-&-interim

Senior Portfolio Manager Events (Vervuld)

Organisatie

Springer Media Events is onderdeel van Springer Media en een van Nederlands grootste en meest toonaangevende congresorganisatoren op zorggebied. Jaarlijks organiseren zij zo’n 100 bijeenkomsten.

 

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: