Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | Haagen
1505
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1505,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Service Director

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Haagen VP Custom Build Operations lyncwise executive Search

Service Director (Vervuld)

Organisatie

Onze opdrachtgever is wereldwijd toonaangevend op het gebied van brand- en veiligheidstrainingsmiddelen. Alles wat ze doen staat in het teken van het ontwikkelen en produceren van innovatieve trainingsmaterialen die onze klanten in staat stelt om zich voor te bereiden op de risico’s van hun werk.

Met ruim 130 medewerkers wordt er vanuit Nederland en Albany in NY gewerkt aan het leveren van producten en projecten o.a. aan hulpverleners zoals brandweer en politie, ziekenhuizen, bedrijfshulpverleningsorganisaties, petrochemie, offshore, luchthavens, industriële bedrijven, defensie en andere overheden.

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

Share this: