Lyncwise Executive Search & Interim | Portfolio | Sitecore
466
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-466,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Sitecore

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Sitecore-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-&-interim

 

 

Sitecore, opdrachtgever van Lyncwise

 

Sitecore is een softwarebedrijf dat zich wereldwijd toelegt op de ontwikkeling van producten die actuele web-problemen oplossen en aantoonbare resultaten leveren. Sitecore’s Customer Experience Management platform combineert effectieve web content management met customer intelligence en biedt een eenduidig beeld van een klant. Het platform stuurt betekenisvolle interacties aan, vergroot conversies en bindt klanten voor het leven.

 

Internationale merken, waaronder American Express, Carnival Cruise Lines, EasyJet, Heineken, LEGO, Microsoft en Nestle, vertrouwen op Sitecore voor het verkrijgen en behouden van trouwe klanten die meer betrokken zijn en daarmee voor omzetgroei zorgen. Zo’n 8.000, wereldwijd gecertificeerde Sitecore developers, gebruiken Sitecore software voor cruciale oplossingen ten dienste van de bedrijfsmissie. Zij werken in totaal voor meer dan 3.000 klanten, waaronder ’s werelds grootste bedrijven maar ook voor overheidsinstellingen, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen.

 

Alle medewerkers leveren hun bijdrage aan het doel: het behalen van onbetwist marketleiderschap! Sitecore kenmerkt zich door een Benelux cultuur waarin mensen elkaar aanspreken op hun ambities en waarden en hier op een praktische manier invulling aan geven. De cultuur is die van een hechte groep met authentieke, ondernemende karakters. Werk is de uitdrukking van gedeelde waarden en het realiseren van individuele ambitie en potentieel. De cultuur wordt gekenmerkt door plezier, inspiratie, tomeloze ambitie, zelfstandigheid en de grote dynamiek van de markt. Feedback wordt gebruikt om van te leren en te groeien, het vraagt kwetsbaarheid en zelfreflectie. Het uitgangspunt is om ieders verantwoordelijkheid en krachten te bundelen. Winst en verschil worden behaald met alle medewerkers.

 

Posities vervuld bij Sitecore door Lyncwise Executive Search & Interim

  • Senior Business Optimization Consultant
  • Enterprise Business Manager
Share this: