Lyncwise.nl | Portfolio | Soestdijk Capital
496
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-496,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Soestdijk Capital

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

Soestdijk-capital-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl

 

 

Soestdijk Capital, opdrachtgever van Lyncwise

 

Actieve betrokkenheid en snelheid van handelen zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij de mensen van Soestdijk Capital. We investeren ondernemend vermogen in kleine en middelgrote ondernemingen met ambitie, durf en onderscheidend vermogen. Onze betrokkenheid houdt niet op bij het geïnvesteerde kapitaal.

 

Wij stellen onze kennis, ervaring en netwerk graag beschikbaar en treden puur faciliterend op voor de DGA of het management team. Zodat de DGA of de directie zich volledig kan focussen op zaken waar hij/zij het verschil kan maken.

 

 Thema’s

Elke onderneming komt ooit op een kruispunt te staan van ingrijpende strategische keuzes. Vaak heeft dit te maken met het bereiken van een bepaalde fase in de ontwikkeling van de onderneming. Of heeft het te maken met de levensfase van de ondernemer. Deze 2 thema’s lopen als een rode draad door onze investeringsoverwegingen:

  • Groei: als ondernemer bent u tot het inzicht gekomen dat u op financieel of organisatorisch gebied niet alleen in staat bent om alle kansen die er liggen te benutten. Of u wordt als ondernemer te veel afgeleid door zaken die een groeiende onderneming nu eenmaal met zich meebrengt zoals administratieve organisatie, financieel dashboard of personeelszaken.
  • Als medeaandeelhouder pakt Soestdijk Capital dit graag op zodat u als ondernemer zich volledig kunt richten op de zaken die u echt leuk vindt en waarvoor u ooit bent gaan ondernemen.
  • Bedrijfsopvolging: u heeft als ondernemer een mooi en succesvol bedrijf opgebouwd maar wilt het stokje overdragen aan een opvolger. Maar u wordt in het opvolgingsproces belemmerd door het economisch en financieringsklimaat of u kunt simpelweg geen opvolger of geschikte koper van uw onderneming vinden. Soestdijk Capital neemt een belang in uw onderneming waardoor u een belangrijk deel van het opgebouwde vermogen in de onderneming verzilvert.
  • Nadat de participatie is vormgegeven en het nieuwe management is ingevuld zal in gezamenlijkheid de strategie worden bepaald waarin groei en waardecreatie centraal staan. Partnership met de DGA en het management is hierbij ons uitgangspunt.

 

Posities vervuld bij Soestdijk Capital door Lyncwise Executive Search & Interim

  • Sales Manager

 

Share this: