Somfy Nederland

Somfy Nederland, Opdrachtgever van Lyncwise

Somfy Nederland is een wereldwijd opererende Franse organisatie en een toonaangevende fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinpoorten, garagedeuren, verlichting en beveiliging. Steeds vaker hoor je de term “Smart Home” of “Home Automation” en dat deze ontwikkeling binnen enkele jaren veel gaat veranderen aan de dagelijkse leefgewoontes.

 

Somfy heeft verschillende retail webshops in Noord-Europa, via deze webshops worden Smart Home producten verkocht. Om de verkoop via het online kanaal te laten groeien is Somfy Nederland op zoek naar een ervaren Shopmanager E-Commerce.

 

In deze nieuwe positie zal je nauw gaan samenwerken met het Mass Retail team en zal je, in eerste instantie, rapporteren aan de Managing Director.

 

Het Hoofdkantoor van Somfy is gevestigd te Cluses in de Franse Alpen. Wereldwijd zijn bijna 8000 mensen werkzaam voor de Somfy organisatie. Somfy Nederland is gevestigd in Hoofddorp. Vanuit Hoofddorp is tevens een groot deel van het Northern European Sales & Marketing team werkzaam.

 

Posities bij Somfy Nederland door Lyncwise:

 

  • Account Manager
  • Marketing Manager Solar Protection
  • Channel Communication Marketeer
  • Communications Specialist
Share this: