Sr. Category Manager Dranken - Vomar | Open Posities | Lyncwise
1512
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1512,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Unit Manager Vers

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Unit Manager Vers

Organisatie

Vomar Voordeelmarkt is in 1968 opgericht door de familie Zwanenburg en is – samen met Ranzijn Tuin & Dier en Hoorne Vastgoed – een dochterorganisatie van A-C Holding. Vomar Voordeelmarkt is een echt familiebedrijf, waarbij de familie nog steeds betrokken is bij de organisatie, maar geen actieve rol meer heeft in de dagelijkse besturing van het bedrijf.

Vomar Voordeelmarkt is van oudsher een prijsvechter en richt zich op het segment ‘service discounter’. Het is een regionaal dominante organisatie met op dit moment 64 supermarkten binnen de driehoek Den Helder, Noordwijk, Almere en Utrecht. Vomar Voordeelmarkt heeft meer dan 5000 zeer gemotiveerde medewerkers in dienst en met circa 750.000 klanten per week, bedraagt de jaaromzet ongeveer 530 miljoen euro. Vomar Voordeelmarkt kenmerkt zich door een platte structuur, een hands-on mentaliteit en een informele omgangssfeer. Initiatief en ondernemerschap worden gestimuleerd. Nuchter, bescheiden en met de klant centraal: ‘voordeel en kwaliteit bieden aan de klant’.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joris van Lommel

Executive search specialist in Digital, FMCG, Retail & Consumer Goods

 

Joris is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als van bijzondere bedrijven. Een natuurlijke verbinder die ambities en passies expliciet maakt en meeweegt in de besluitvorming. Hij heeft jarenlange ervaring in bemiddeling van ‘top potentials’ in de disciplines supply chain, commercie en strategie – in het bijzonder voor bedrijven in verandering/private equity. Dat doet hij gedreven en met flair. Joris heeft gedurende zijn bijna 20-jarige loopbaan een zeer relevant netwerk opgebouwd. Hij komt snel tot de kern, weet wat er in de praktijk speelt en staat in voor een hoog kwaliteitsniveau. Een echte vakman: gedreven, kritisch, doortastend en positief.

 

Joris van Lommel
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 536 677 46
joris.vanlommel@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joris

Share this: