Stagiair hbo+/wo (online) Marketing & Communicatie | Branding

 

Stagiair hbo+/wo

(Online) Marketing & Communicatie|Branding

 

Initiatiefrijk, afwisselend, uitdagend, creatief en leerzaam

Locatie: Hilversum

 

 

Lyncwise Executive Search & Interim is op zoek naar een Online Marketing en Communicatie stagiair. Ben jij op zoek naar een interessante opdracht voor je studie, heb je al een beetje Digitaal bloed, kun je al meer dan gemiddeld creatief (online) communiceren en hoe ziet jouw persoonlijke branding eruit?

 

Lyncwise Executive Search & Interim bestaat bijna 10 jaar en verbindt bijzondere bedrijven en getalenteerde professionals, op managementniveau, vast en interim. Bij Lyncwise werken negen partners, een office manager en een aantal junior research collega’s. We werken vanuit een superleuk en tof kantoor in Hilversum, vlakbij het station.

 

Wij willen heel graag met jou in contact komen om ons te helpen met onze uitdagingen op Online gebied; Branding, marketing en communicatie. Je bent verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en uitvoeren van onze online strategie. Misschien heb je zelfs al een opdracht vanuit je studie wat hierbij aansluit. Wij denken aan onze look & feel en alle online uitingen. Wij leren ook graag van jou en gunnen en geven je alle vrijheid.

 

Dus ben jij de student met een passie voor (Online) Marketing & Communicatie|Branding? En op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage? Wij kijken uit naar jouw reactie.

 

Bel ons gerust voor meer informatie!!

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Susan Abbink

Executive search specialist in Telecom, Consumer Products & Logistics

 

De ontwikkeling en groei van onze klanten – dát is de focus in het werk van Susan. Als medeoprichter van Lyncwise bewijst zij als geen ander dat effectieve executive search staat of valt met een doelgerichte en vooral persoonlijke benadering. Zo komen de beste verbindingen tussen mensen en organisaties tot stand. Dankzij haar enorme netwerk, gedegen kennis van het (digital)marketing- en salesvakgebied en warme persoonlijkheid weet Sue altijd een goed resultaat te behalen. Ze is gestructureerd en gefocust, betrouwbaar en loyaal. Een prettige sparring partner, die behalve doortastend ook integer te werk gaat. Beter kunt u het eigenlijk niet treffen.

 

Susan Abbink-Rempt
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 477 600 37
susan.abbink@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Susan

Share this: