Lyncwise Executive Search & Interim | Open Posities | Stagiair
860
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-860,bridge-core-1.0.6,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Flexibele meeloop- of afstudeerstage bij Lyncwise

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

FLEXIBELE MEELOOP- OF AFSTUDEERSTAGE BIJ LYNCWISE

 

Wil je werkervaring opdoen in de recruitment branche? Lyncwise maakt momenteel een gezonde groei door, waardoor we eigenlijk continue ruimte hebben voor een stagiair die ons komt ondersteunen en samen met ons zal werken aan een nieuw hoofdstuk in ons relatief jonge bestaan.

 

Wij zijn een Executive Search bureau opgericht in 2012. Wij verbinden hoogopgeleide professionals en veeleisende opdrachtgevers op een transparante en effectieve wijze. Wij werken aan opdrachten voor vast en interim. Ons team bestaat uit 8 consultants en een professional in ondersteuning. We werken hard, maar we hebben ook veel lol samen.

 

DE STAGE PLEK

Direct vanaf de start krijg je als stagiair de verantwoordelijkheid op junior consultant niveau. Als stagiair/junior consultant krijg je alle ruimte om je in ons vakgebied en de consultancy markt te verdiepen. Hierbij valt te denken aan searchen, profielen (her)schrijven, talent-mappen, gesprekken bijwonen en het werken aan rapportages. Daarnaast is er ook ruimte voor eigen invulling, zoals researchwerk ten behoeve van business development en de online ontwikkeling van Lyncwise. In communicatie, positionering en uitingen. Alles in teamverband en met de back-up van consultants. Op deze manier zijn we er van overtuigd dat je je in korte tijd ‘on the job’ kunt ontwikkelen in ons vakgebied en diverse branches.

 

DUUR

De duur van de stage is flexibel in te vullen, omdat we altijd stageplekken open hebben staan. We willen wel vasthouden aan een minimum periode van 2 maanden3,4 of 5 dagen per week. Uiteraard krijg je een marktconforme stagevergoeding (€500,- op basis van fulltime), een professionele en een prettige werkomgeving met een lekkere lunch, eventuele reiskostenvergoeding en een leenfiets op het station Hilversum. Mocht je voor deze zomer al een vakantie hebben geboekt of willen boeken, dan is dit uiteraard geen probleem.

 

FUNCTIE-EISEN

Je bent al goed op weg met je studie (hbo of wo), misschien zelfs al afgestudeerd, en je wilt relevante werkervaring opdoen. We staan vooral open voor studenten met affiniteit voor onze business. Dus breed ontwikkeld, oprecht geïnteresseerd en communicatief vaardig. Een harde werker die ook van plezier maken houdt. Een teamspeler die initiatief toont. Beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Woonachtig in de omgeving van Hilversum in de driehoek Amsterdam, Utrecht, Amersfoort.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Susan Abbink

Executive search specialist in Telecom, Consumer Products & Logistics

 

De ontwikkeling en groei van onze klanten – dát is de focus in het werk van Susan. Als medeoprichter van Lyncwise bewijst zij als geen ander dat effectieve executive search staat of valt met een doelgerichte en vooral persoonlijke benadering. Zo komen de beste verbindingen tussen mensen en organisaties tot stand. Dankzij haar enorme netwerk, gedegen kennis van het (digital)marketing- en salesvakgebied en warme persoonlijkheid weet Sue altijd een goed resultaat te behalen. Ze is gestructureerd en gefocust, betrouwbaar en loyaal. Een prettige sparring partner, die behalve doortastend ook integer te werk gaat. Beter kunt u het eigenlijk niet treffen.

 

Susan Abbink-Rempt
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 477 600 37
susan.abbink@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Susan

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share this: