Lyncwise Executive Search & Interim | Open Posities | Stagiair
860
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-860,bridge-core-1.0.5,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Flexibele meeloop- of afstudeerstage bij Lyncwise

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Handtekening_Logo

Flexibele meeloop- of afstudeerstage bij Lyncwise

Wil je werkervaring opdoen in de recruitment branche? Lyncwise maakt momenteel een gezonde groei door, waardoor we eigenlijk continue ruimte hebben voor een stagiair die ons komt ondersteunen en samen met ons zal werken aan een nieuw hoofdstuk in ons relatief jonge bestaan.

Wij zijn een Executive Search bureau opgericht in 2012. Wij verbinden hoogopgeleide professionals en veeleisende opdrachtgevers op een transparante en effectieve wijze. Wij werken aan opdrachten voor vast en interim. Ons team bestaat uit 8 consultants en een professional in ondersteuning. We werken hard, maar we hebben ook veel lol samen.

 

Lees meer

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

 

Joost is mede oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Share this: