Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | DYKA
1901
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1901,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Strategic Account Manager B&I

Dyka

 

Strategic Account Manager B&I (Vervuld)

Organisatie

DYKA is een toonaangevende producent van kunststof leidingsystemen. Deze systemen worden vooral toegepast in de Woning- en Utiliteitsbouw en in de Grond-, Weg- en Waterbouw.

 

DYKA bestaat meer dan 60 jaar en sinds 1987 maakt DYKA onderdeel uit van de Belgische Tessenderlo Group, een multinational met ruim 100 vestigingen in tientallen landen. In de groep werkmaatschappijen waartoe DYKA behoort, bevindt zich een aantal toonaangevende leveranciers van kunststof producten in onder meer Nederland, België, Polen, Groot Brittannië en Frankrijk.

 

DYKA leidingsystemen worden onder meer toegepast bij:

Binnen rioleringssystemen, Ventilatiekanalensystemen, Hemelwaterafvoersystemen, Regenwatergebruiksinstallaties, Buiten rioleringssystemen, Systemen voor filtratie en infiltratie van regenwater, Drainagesystemen, Waterleiding transportsystemen, Gastransport, Elektrotechnische installaties.

 

Lees meer

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

Share this: