AEB | Portfolio | Lyncwise Executive Search
1969
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1969,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Supply Chain Improvement Manager

AEB

 

Supply Chain Improvement Manager (Vervuld)
AEB

Organisatie

AEB (Afval Energie Bedrijf) Amsterdam is een duurzaam grondstoffen- en energiebedrijf. AEB streeft naar een schone samenleving en verantwoord oplossen van afvalvraagstukken door steeds meer grondstoffen terug te winnen en maximaal energie op te wekken uit het resterende afval.

AEB zet zich in voor het versterken van de circulaire economie. Samen met partners wordt er constant gezocht naar de meest innovatieve en duurzame  methodes om slimmer om te gaan met afval. Door middel van de recent geopende innovatieve scheidingsinstallatie worden waardevolle grondstoffen teruggewonnen voor hergebruik. Met het resterend afval produceert AEB elektriciteit voor 320.000 huishoudens en warmte om woningen en bedrijven te verwarmen via een groeiend stadswarmtenetwerk.

 

AEB werd opgericht aan het begin van de vorige eeuw als oplossing voor de stijgende hoeveelheid afval in Amsterdam. In 2007 is op basis van technische innovaties een tweede – tot op heden wereldwijd de meest efficiënte – hoogrendement installatie ontwikkeld. Sinds 2014 is AEB zelfstandig met de gemeente Amsterdam als enige aandeelhouder. Dagelijks komen 600 vrachtwagens met afval uit de metropoolregio Amsterdam en daarbuiten naar AEB – sinds 2010 aangevuld met afvalstromen uit de UK. Van Nederland tot China brengt AEB in samenwerkingsverbanden specifieke kennis en expertise in.  AEB heeft als kernwaarden:  betrouwbaarheid, bevlogen, behulpzaam, zelfverzekerd en gedisciplineerd.

 

De ambitie voor continue verbetering is terug te zien in de strategie voor 2018.

 

Lees meer

Joris van Lommel

Executive search specialist in Digital, FMCG, Retail & Consumer Goods

 

Joris is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als van bijzondere bedrijven. Een natuurlijke verbinder die ambities en passies expliciet maakt en meeweegt in de besluitvorming. Hij heeft jarenlange ervaring in bemiddeling van ‘top potentials’ in de disciplines supply chain, commercie en strategie – in het bijzonder voor bedrijven in verandering/private equity. Dat doet hij gedreven en met flair. Joris heeft gedurende zijn bijna 20-jarige loopbaan een zeer relevant netwerk opgebouwd. Hij komt snel tot de kern, weet wat er in de praktijk speelt en staat in voor een hoog kwaliteitsniveau. Een echte vakman: gedreven, kritisch, doortastend en positief.

 

Joris van Lommel
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 536 677 46
joris.vanlommel@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joris

Erik Jan Doekes

Executive search specialist in Trade & Manufacturing, Consumer Goods, Retail & E-tail

 

Het leggen van verbindingen is een tweede natuur voor Erik Jan. Zijn drijfveer is om mensen te helpen om te doen waar ze goed in zijn. Zodat top-performers het verschil kunnen maken. Vooral de intrinsieke motivatie en drijfveren intrigeren hem. Opdrachtgevers leidt hij professioneel door de verschillende stadia van het wervings- en selectietraject. Hij is degelijk en grondig: altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat. Wat hem verder kenmerkt, is zijn drive in combinatie met diepgaande kennis van de functiegebieden commercie, supply chain en operations. Al met al een bijzonder prettige gesprekspartner!

 

Erik Jan Doekes
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 50 95 20 05
erikjan.doekes@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Erik Jan

Share this: