TCKI | Portfolio | Lyncwise Executive Search & Interim
1492
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1492,bridge-core-1.0.5,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

TCKI

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

TCKI Hoofd Afdeling Technologie Toekomstig Directeur vacature lyncwise executive search

 

TCKI, opdrachtgever van Lyncwise

Stichting TCKI, gevestigd in Velp (Gld), is al meer dan 60 jaar een onafhankelijk onderzoeksinstituut, kenniscentrum en adviesbureau voor minerale grondstoffen, de daarmee geproduceerde bouwmaterialen en de daarbij behorende productieprocessen en -technieken.

Circa 30 personeelsleden zijn actief in verschillende afdelingen; de adviesgroep, de meetgroep, de tekenkamer, het laboratorium en het secretariaat.

De basis van TCKI wordt gevormd door de deelnemers in de Stichting; producenten van bouwkeramiek zoals bakstenen, keramische dakpannen en wand- en vloertegels. Er worden in toenemende mate ook werkzaamheden voor niet-deelnemers in het binnen- en buitenland uitgevoerd.

In verband met de pensionering in 2018 van één van de directieleden van TCKI, wordt gezocht naar versterking binnen de organisatie. Startend in de positie van Hoofd van de afdeling Technologie, met een doorgroei binnen twee jaar naar de positie van Adjunct Directeur en bij gebleken geschiktheid op termijn allicht naar Algemeen Directeur.

Opdrachten bij TCKI door Lyncwise Executive Search & Interim:

  •  Hoofd Afdeling Technologie ‘Toekomstig Directeur’
Share this: