Lyncwise Executive Search & Interim | Open posities | Teamlead Sales
1797
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1797,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Teamlead Sales

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

SDU Logo Lyncwise Executive Search

 

 

 

Teamlead Sales

 

Organisatie

De SDU (Staatsdrukkerij en -Uitgeverij), ooit in 1814 opgericht door Koning Willem I, werd in 1988 geprivatiseerd en heette vanaf dat moment SDU Uitgevers. Er veranderde veel; de ministeries waren niet langer gedwongen hun drukwerk door SDU te laten verzorgen. Toch bleef de overheid een belangrijke klant, door de goede contacten en de expertise die SDU in al die jaren had opgebouwd. Daarnaast is SDU zich steeds meer gaan richten op het uitgeven van vakinformatie voor professionals (b-t-b), binnen de vakgebieden openbaar bestuur, juridisch & fiscaal, bouw, ICT en management maar ook company compliance (toepassing van wet- en regelgeving binnen het Nederlandse bedrijfsleven). Sinds 2006 is SDU zich sterk gaan toeleggen op online vakinformatie.

 

Sinds begin 2013 maakt SDU onderdeel uit van het Franse uitgeefconcern ELS (Editions Lefebvre Sarrut), een actieve speler in de Europese markt op het terrein van juridische vakinformatie en opleidingen. SDU is – na Kluwer – de grootste juridische uitgeverij van Nederland. ELS, de Franse moedermaatschappij, is de grootste juridische uitgeverij van Frankrijk en nr 4 wereldwijd (naast SDU is er een aantal dochteruitgeverijen in UK, België, Duitsland, Luxemburg, Spanje en Italië).

 

Samengevat levert SDU een breed, multimediaal portfolio met toonaangevende titels en biedt ook de mogelijkheid b-t-b klanten hun kennis aan te scherpen en actueel te houden met opleidingen, events, cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten. SDU staat bekend als een sympathiek en toegankelijk bedrijf met een informele sfeer, waarin iedereen helder en open met elkaar communiceert. Ze luisteren serieus naar klanten en staan open voor klachten, vragen en opmerkingen. Er werken bij SDU circa 350 professionals.

 

Positie

SDU is volop in ontwikkeling met de focus op innovatie en de doorontwikkeling van (online) producten en mobiele applicaties. Daarin staan hun klanten centraal, die ze graag op hun wenken willen bedienen.

 

In deze functie stuur je het team b-t-b sales (8 accountmanagers binnendienst) aan. De accountmanagers verkopen kennisportalen (licenties) binnen de juridische, fiscale, overheids- of HR markt. Met dit team werk je samen om de commerciële doelstellingen te realiseren. Het dagelijks aansturen en coachen van dit team is het belangrijkste onderdeel van je functie. Je stuurt je medewerkers actief op kwaliteit en effectiviteit. Je stelt de salestargets op, bewaakt deze en rapporteert hierover aan het management.

 

Persoonlijk profiel

SDU is op zoek naar een gepassioneerde salestopper met aantoonbare operationele coachings ervaring binnen een sales omgeving. Je bent energiek, enthousiast en beschikt over een grote dosis daadkracht. Enerzijds heb je het vermogen om hands on te werken en zaken voor elkaar te krijgen. Anderzijds ben je in staat om doelstellingen te vertalen in kpi’s en rapportage structuren te ontwikkelen (dashboard) . Dankzij je communicatieve talent weet je collega’s te overtuigen en te motiveren het beste uit zichzelf te halen en zo deze teams naar een hoger niveau te brengen. Je staat stevig in je schoenen en bent een verbindende schakel tussen verschillende afdelingen. Je hebt HBO werk en denkniveau, een uitstekende kennis van salesprocessen, je kent het werken met een CRM systeem en je beweegt je soepel in een complexere organisatie met een grote verscheidenheid aan producten en stakeholders.

 

Arbeidsvoorwaarden

Sdu biedt een marktconform salaris, aangevuld met een deels winstafhankelijke eindejaarsuitkering. Daarnaast een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een persoonlijk keuze budget waarmee je bijvoorbeeld kunt sparen voor extra verlof of je vakantiegeld flexibel kunt laten uitbetalen. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Cao voor het Uitgeverijbedrijf (36 uur).

 

Binnen Sdu is LINK actief, een platform gericht op Sdu-medewerkers die zich willen ontwikkelen. Door het organiseren van lunchsessies, workshops en de legendarische PubQuiz wil LINK: Leren, Inspireren, Netwerken en Kennisdelen.

 

Locatie

Sdu is gevestigd in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station. Flexwerken behoort tot de mogelijkheden.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: