Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | thínkproject!
2207
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2207,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Technical Account Manager/Projectleider

thinkproject!_nieuw

Technical Account Manager/Projectleider (Vervuld)

 

 

Organisatie

Al meer dan vijftien jaar levert think project! een flexibele, off-the-shelf, gemeenschappelijke Common Data Environment (CDE) voor bouwprojecten.

 

think project! faciliteert cross-enterprise collaboration en het geheel van information-management en voorziet daarmee in de toenemende behoefte aan digitalisatie in de bouwsector.
De solution biedt procesmanagement voor building information modelling (BIM) en kan worden gekoppeld aan generieke business-applicaties, zoals ERP.

 

think project! geeft antwoord op de digitale revolutie in de bouwsector door het leveren van state-of-the-art software-oplossingen en het bieden van consultancy en services.

 

Het online projectsamenwerkingssysteem think project! is een cloudoplossing voor samenwerking tussen bedrijven in de bouw en bouw gerelateerde organisaties. think project! ondersteunt meer dan twintig doelgroepen, waaronder ingenieursbureaus, gemeentes, leveranciers en producenten, en is beschikbaar in 21 talen. Momenteel gebruiken meer dan 150.000 gebruikers het systeem voor 10.000 projecten in vijftig landen.

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Sinds 2011 is er een kantoor in Utrecht met een team van tien enthousiaste collega’s die alle projecten en klanten in de Benelux ondersteunen. think project! Benelux richt zich op de top 30 van organisaties binnen de segmenten bouw, infra en energie.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: