Lyncwise Executive Search & Interim | Open Posities | thínkproject!
2207
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2207,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Technical Account Manager (Projectleider)

thinkproject!_nieuw

Technical Account Manager (Projectleider)

 

 

Organisatie

Al meer dan vijftien jaar levert think project! een flexibele, off-the-shelf, gemeenschappelijke Common Data Environment (CDE) voor bouwprojecten.

 

think project! faciliteert cross-enterprise collaboration en het geheel van information-management en voorziet daarmee in de toenemende behoefte aan digitalisatie in de bouwsector.
De solution biedt procesmanagement voor building information modelling (BIM) en kan worden gekoppeld aan generieke business-applicaties, zoals ERP.

 

think project! geeft antwoord op de digitale revolutie in de bouwsector door het leveren van state-of-the-art software-oplossingen en het bieden van consultancy en services.

 

Het online projectsamenwerkingssysteem think project! is een cloudoplossing voor samenwerking tussen bedrijven in de bouw en bouw gerelateerde organisaties. think project! ondersteunt meer dan twintig doelgroepen, waaronder ingenieursbureaus, gemeentes, leveranciers en producenten, en is beschikbaar in 21 talen. Momenteel gebruiken meer dan 150.000 gebruikers het systeem voor 10.000 projecten in vijftig landen.

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Sinds 2011 is er een kantoor in Utrecht met een team van tien enthousiaste collega’s die alle projecten en klanten in de Benelux ondersteunen. think project! Benelux richt zich op de top 30 van organisaties binnen de segmenten bouw, infra en energie.

 

Positie

Om hun ambitieuze plannen waar te maken en te groeien, is een optimaal functionerende salesorganisatie van groot belang. Daarom zoeken zij in Utrecht een Technical Account Manager die de lopende projecten beheert en regisseert.

 

Kerntaken

 • In nauwe samenwerking met de klant zorgen voor een goede vertaling van de klantwens naar een concrete productoplossing.
 • Adviseren van de klant en verzorgen van (technische) trainingen en workshops, zodat de klant adequaat en zelfstandig met de geboden productoplossing kan werken. Hierbij horen de voorbereidingen en de bijbehorende documentatie.
 • Sturing en begeleiding geven aan de solutions-specialisten in hun activiteiten voor de klant.
 • Snel en vakkundig omgaan met vragen van het (bouw)projectteam en zelfstandig oplossingen bieden om problemen op te lossen.
 • Vragen en bijzonderheden signaleren bij de klant en zorgen voor desgewenste opvolging door de relatiemanager.

 

Persoonlijk profiel

Zij zoeken een kandidaat die:

 • Een afgeronde hbo-opleiding heeft in de richting Bouw, Civiel, Werktuigbouw, (Technische) bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal 5 – 8 jaar aantoonbaar projectervaring heeft in de bouw-, infra- en/of energiesector en bij voorkeur goed bekend is met IPM.
 • Affiniteit heeft met IT en software en het een uitdaging vindt om zijn of haar kennis hierin uit te breiden.
 • Een betrokken leidinggevende en een echte teamplayer is.
 • Klantgericht is en altijd zoekt naar constructieve oplossingen die wederzijdse belangen dienen.
 • Uitstekend communiceert.
 • Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift.

 

Arbeidsvoorwaarden

Als waardevol lid van een sterk team, dragen al hun medewerkers bij aan het succes van think project!. Bij think project! krijg je de verantwoordelijkheid voor uitdagende en diverse taken waarmee je de kans krijgt het bedrijf vorm te geven. Ook voor jezelf is er volop perspectief door ontwikkel- en carrièremogelijkheden.

 

Verder staat think project! bekend om zijn platte bedrijfsstructuur en onbureaucratische werkwijze en is er ruimte voor eigen initiatieven en creatieve ideeën. Voor jouw inzet bieden zij een aantrekkelijk en prestatiegericht salaris, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: