Lyncwise | Vervuld | Trade Marketing Manager Appliances Benelux
3423
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3423,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Trade Marketing Manager Appliances Benelux

Spectrum Brands Online PR & Marketing Specialist Benelux vacature lyncwise executive search

 

Trade Marketing Manager Appliances Benelux (Vervuld)

 

 

De organisatie

Spectrum Brands is een wereldwijde en toonaangevende leverancier van consumentenproducten in verschillende segmenten. Spectrum Brands kenmerkt zich door een typische sales & marketing matrixorganisatie over de hele wereld. Het is een Amerikaanse beursgenoteerde organisatie, met een global omzet van 5 Mld. In 2017 heeft Spectrum Brands zowel de appliances als de batterijen business in de verkoop gezet. Dit heeft in 2018 geresulteerd in de verkoop van Varta (batterijen) aan Energizer en het van de markt halen van de Appliances tak.

 

Spectrum Brands voert nu de volgende categorieën en merken in Europa:

  • Divisie Appliances – Remington & Russell Hobbs
  • Divisie Pet – Tetra, 8in1, Furminator

 

In de Benelux opereert Spectrum Brands vanuit twee kantoren, één in Nederland (Utrecht) en één in België.

 

De divisie Appliances bestaat binnen Spectrum Brands Benelux BV uit de internationale merken Remington en Russell Hobbs en George Foreman.

 

Remington is een sterk merk met internationale bekendheid op het gebied van haarverzorging voor dames en heren, scheren en vrouwelijke ontharing.

Het merk biedt de consument innovatieve stylingtools (o.a. haardrogers, stijltangen, scheerapparaten, tondeuses) waarmee iedereen zijn of haar persoonlijke stijl kan creëren.!

 

Russell Hobbs is al meer dan 60 jaar een sterk internationaal merk binnen de categorie Klein Huishoudelijk. ( o.a. waterkokers en apparaten voor voedselbereiding). Een Engels marktleider in ontwikkeling op de Europese markt.

 

George Foreman is al meer dan 15 jaar trendsetter op het gebied van gezond grillen. Deze grill is makkelijk, handig en gezond in gebruik en is in miljoenen huishoudens de favoriete kooktool.

 

Consumenten staan centraal in alles wat Spectrum Brands doet, waardoor ze een beter inzicht heeft in de behoeften van de consument en producten kan ontwikkelen die bijdragen aan een kook- of smaakbeleving – van waterkokers tot grills en keukenmachines.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Susan Abbink

Executive search specialist in Telecom, Consumer Products & Logistics

De ontwikkeling en groei van onze klanten – dát is de focus in het werk van Susan. Als medeoprichter van Lyncwise bewijst zij als geen ander dat effectieve executive search staat of valt met een doelgerichte en vooral persoonlijke benadering. Zo komen de beste verbindingen tussen mensen en organisaties tot stand. Dankzij haar enorme netwerk, gedegen kennis van het (digital)marketing- en salesvakgebied en warme persoonlijkheid weet Sue altijd een goed resultaat te behalen. Ze is gestructureerd en gefocust, betrouwbaar en loyaal. Een prettige sparring partner, die behalve doortastend ook integer te werk gaat. Beter kunt u het eigenlijk niet treffen.

Susan Abbink-Rempt
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 477 600 37 
susan.abbink@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Susan

Share this: