Transformatie Manager

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Blokker

Transformatie Manager Supply Chain (Vervuld)

Blokker

Organisatie

Geschiedenis

De basis voor het Blokker-concern werd in april 1896 gelegd door Jacob Blokker. Samen met zijn vrouw begon hij met een startkapitaal van 1000 gulden ‘De Goedkoope IJzer- en Houtwinkel Jb. Blokker’ in Hoorn. Vanaf dag één was de winkel een succes. De zoons van het ondernemende echtpaar zetten het succes van hun vader voort en openden winkels in de rest van Nederland. De kleinzoon van Jacob Blokker – Jaap Blokker (aan het roer van 1975 tot 2011) – maakt Blokker Holding écht groot. Hij bouwt het imperium uit met op het hoogtepunt bijna 3.000 winkels, 25.000 werknemers en € 2,7 miljard omzet. Tot moederbedrijf Blokker Holding behoren naast de Blokker winkels onder andere ook de winkelketens Xenos, Big Bazar, Marskramer en Intertoys.

Lees meer

Joris van Lommel

Executive search specialist in Digital, FMCG, Retail & Consumer Goods

 

Joris is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als van bijzondere bedrijven. Een natuurlijke verbinder die ambities en passies expliciet maakt en meeweegt in de besluitvorming. Hij heeft jarenlange ervaring in bemiddeling van ‘top potentials’ in de disciplines supply chain, commercie en strategie – in het bijzonder voor bedrijven in verandering/private equity. Dat doet hij gedreven en met flair. Joris heeft gedurende zijn bijna 20-jarige loopbaan een zeer relevant netwerk opgebouwd. Hij komt snel tot de kern, weet wat er in de praktijk speelt en staat in voor een hoog kwaliteitsniveau. Een echte vakman: gedreven, kritisch, doortastend en positief.

 

Joris van Lommel
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 536 677 46
joris.vanlommel@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joris

Erik Jan Doekes

Executive search specialist in Trade & Manufacturing, Consumer Goods, Retail & E-tail

 

Het leggen van verbindingen is een tweede natuur voor Erik Jan. Zijn drijfveer is om mensen te helpen om te doen waar ze goed in zijn. Zodat top-performers het verschil kunnen maken. Vooral de intrinsieke motivatie en drijfveren intrigeren hem. Opdrachtgevers leidt hij professioneel door de verschillende stadia van het wervings- en selectietraject. Hij is degelijk en grondig: altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat. Wat hem verder kenmerkt, is zijn drive in combinatie met diepgaande kennis van de functiegebieden commercie, supply chain en operations. Al met al een bijzonder prettige gesprekspartner!

 

Erik Jan Doekes
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 50 95 20 05
erikjan.doekes@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Erik Jan

Share this: