Lyncwise Executive Search & Interim | Portfolio | UCC Coffee
443
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-443,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

UCC Coffee

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

 

UCC-opdrachgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl_

 

UCC Coffee, opdrachtgever van Lyncwise

 

UCC COFFEE BENELUX B.V., is gevestigd in Bolsward, opgericht in 1818 en onderdeel van UCC EUROPE LIMITED. In de In-Home en Out-Of-Home koffie- en theemarkt is UCC Coffee marktleider in het private brand segment, daarnaast richt zij zich op de merken; Gala, Princess, Mill House en Bravissimo. Zij produceert en verkoopt meer dan 60.000 ton koffie per jaar en is daarmee één van de grotere koffiebranders in Europa. Zij heeft zeven productielocaties in vijf Europese landen: Frankrijk, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk en beschikt over een verkoopnetwerk in geheel Europa. Het bedrijf heeft in Europa meer dan 1.000 werknemers en is onderdeel van het Japanse familiebedrijf UCC UESHIMA COFFEE CO., LTD (3.000 medewerkers).

 

Voor UCC COFFEE BENELUX B.V. is het streven om in een dynamische en snel veranderende markt de groei te waarborgen en te versnellen in de export gebieden. UCC COFFEE BENELUX B.V. werkt samen met de top 100 Retail klanten (in-home & out-of-home) om hun private coffee-labels en/of private coffee brands beter te positioneren ten opzichte van de A-merken koffie en thee.

 

Daarvoor wordt bij UCC COFFEE BENELUX B.V. gewerkt aan een nieuw bedrijfsmodel dat hen in staat moet stellen om nog beter te anticiperen op de vraag uit de markt. Sleutelwoorden in deze transitie zijn: de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor de klant, optimale samenwerking door de hele keten, efficiënt en effectief (LEAN) werken en produceren, kennis en succesvolle ervaringen delen binnen UCC EUROPE LIMITED en ‘last but not least” de onovertroffen passie voor duurzame koffie en thee uitdragen.

 

Posities vervuld bij UCC Coffee door Lyncwise Executive Search & Interim

  • Key Account Manager Export
Share this: