Uitgever Wiskunde

 

Uitgever Wiskunde

Organisatie

Uitgeverij Noordhoff is marktleider als het gaat om de exacte vakken in het voortgezet onderwijs. Om deze positie in de markt te behouden en tijdig te kunnen innoveren, willen zij het team uitbreiden met een strategisch zwaargewicht. De methodiek waar het om gaat is ontwikkeld door ervaren docenten die hun expertise in het onderwijs koppelen aan actuele ontwikkelingen. Het resultaat mag er zijn: een didactiek om op te bouwen, hoog gebruiksgemak en volop differentiatiemogelijkheden. De methodiek biedt veel mogelijkheden voor zelfstandig werken en extra veel oefenstof. De methodiek heeft edities voor vmbo, onderbouw havo/vwo en de Tweede Fase. Bij de onderbouweditie havo/vwo biedt het ook Engelstalige delen.

 

Profiel

Als Uitgever krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om het hele productportfolio aan te sturen in samenwerking met gecontracteerde auteurs (30). Het gaat om één van de grootste fondsen binnen Noordhoff waarbij een innoverend oog voor het onderwijs van vandaag, en een visie op het onderwijs van morgen noodzakelijk is.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Product- en marktconcepten opstellen die inspelen op trends en ontwikkelingen binnen het voortgezet onderwijs.
 • Ontwikkelen van digitale plannen om succesvolle producten gericht in de markt te veranderen.
 • De huidige gestabiliseerde concepten omzetten naar nieuwe digitale uitgaven waar nodig.
 • Proactief onderhouden en zoeken naar educatief auteurs.
 • Auteursteams samenstellen, adviseren, begeleiden en coachen.
 • Het complete uitgeeftraject monitoren en begeleiden, van concept tot eindproduct.

 

Wie zoeken zij?

 • Je hebt een relevante master in bijvoorbeeld een exact vak of onderwijskunde en/of ervaring in een gelijkwaardige functie. Ervaring in het onderwijs is een pre.
 • Je bent inhoudelijk sterk en goed op de hoogte van de digitale ontwikkelingen binnen het onderwijs.
 • Je bezit de nodige commerciële vaardigheden om ook de financiële kant van uitgaven tot een succes te maken.
 • Je hebt een politieke sensor en kunt op strategisch niveau opereren.
 • Je bent gemotiveerd, je communiceert goed en je bent een uitstekend organisator die goed met deadlines om kan gaan.

 

Wat bieden zij?

Een zeer uitdagende fulltime baan met een salaris dat in overeenstemming is met de inhoud van de functie. Auto van de zaak. Een parttime positie is bespreekbaar (min. 4 dagen). Je krijgt de kans om mee te groeien binnen een marktleider. Locatie Groningen (min. 3 dagen per week).

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: